AtakanBilinç isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Eski kasamı kaça satmalıyım ederi nedir?

hocam kasanı bu fiyata kesinlikle satamazsınız çünkü cidden herkes abartı fiyat yazmış adam kalkıpda Ryzen 5 3600 işlemcili bilgisayara o kadar para vermez sana bir instagramdan bilgisayarcı birini yönlendirebilirim ben kasamı ordan aldım adam hem uyguna düzüyor hemde ikinci el parçalarını...
  2. A

Öneri Hangi Mouse'u Almalıyım? A9 Ultimate Mi Leviathan V4 Mü?

arkadaşlar mouse almayı düşüniyorum forumlarda bu 2 mouse gözüme çarptı 2side birbirine yakın özelliklere sahip aynıda diyebilirim kısacası fakat birinin bataryası daha çok a9 ultimate modeli sizce hangisini almalıyım gün boyu pc başında zaman geçiyorum...
  3. A

Arkadaşlar 3bin liraya mouse önerebilir misiniz?

arkadaşlar kablosuz mouse ariyorum cs ve valorant için genelde bataryası benim için önemlidir akşama kadar oturuyorum pc başında el tutuş şeklim ise palm ve claw 3bin lira bandıda mouse önerir misiniz? lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
  4. A

Yardım Discord kamera açıkken oyunda gözükmesi

oyun pencereli ekranda full ekranda kullanmiyorum bir sebebden dolayı buna rağmen çözümü yokmu ?
  5. A

Yardım Discord kamera açıkken oyunda gözükmesi

arkadaşlar,arkadaşlarım kamera açarken oyunda gözüküyor ve oyun oynamama engel oluyor bu kamerayı kaldırma yada sağ üste sola falan alma varmı yardımcı olurmusunuz ?
  6. A

3070 1080pde oynatırmı

3070 ekran kartı 5600 ryzen işlemcim var 1080P dee sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olurmusunuz ?
  7. A

Msi 1050ti Ekran kartı İşlemci i5 4590 önerebileceğiniz termal macun

arkadaşlar iyi günler kasamın içinde Msi 1050ti ve i5 4590 4 nesil işlemci bulunuyor geçen gün kasamı temizliyeyim derken hem erkan kartının hemde işlemcinin macunu bitmiş vaziyetteydi 2side çok kaliteli bir parça değil fakat yinede sormak istiyorum bunlara önerebileceğiniz Termal Macun ne olur...
  8. A

Çözüldü✓ Öne ve arkaya eğilmeyen sabit monitor varmı ?

monitorunuzun sadece bir alt çerçevesi kalın o yüzdende eğimi alttan yapmanız doğru oluyordur benim monitorum ise sağı solu üstü altı dört bir yanı ise kalın çerçevesi var sanırsam benim monitorda yanlardan tuttup eğimi yapmam doğru oluyordur yinede bu konuda bana yardımcı olduğu için sağol...
  9. A

monitorunuz adını öğrenebilirmiyim ?
  10. A

ben tam tersi üstten yapiyordum fakat şimdi sizin dediğiniz gibi alttan denedimde yukarı kaldıramadım çıt çıt sesler geldi fazlada zorlamadım geri monitorun çerçevesinin hem sağından hemde solundan tuttum yukarı ve aşağıya öyle kaldırdım rahat bir şekilde oynadı sanırsam yanlardan tutup kaldırıp...
  11. A

işte bende bunu anlamiyorum önceki AOC monitorumdada vardı bu sorun şimdi LG monitorumdede var çerçevesi açılmış az çok saçma daha alalımda bir şey olmamıştı şahsen acaba yukardan eğmek yerine iki tarafdanda yandan tutupmu eğmem mi lazımdı bir yerde bir hata yaptığım kesin
  12. A

arada kücük kardeşlerim oynuyor bende düzelteyim derken sonuç böyle oluyor :) varmı yokmu bir yardımcı olsanız kötü olmaz
  13. A

İkinci el Cooler Master 600w PSU alınır mı?

hocam şimdi ben size birtane önersem sizde onu almaya kalksanız doğru olmaz çünkü dediğim gibi böyle şeyler satıcıya bakiyor çalışıyormu çalışmiyormu aslında buradaki mesele GÜVEN MESELESİNE kaçiyor fakat alma gibi bir durum olsa bunlardan birini alırdım...
  14. A

arkadaşlar benim şuan ki kullandığım monitor LG markalı monitor bu monitorun ekranını biraz aşağı indirerim dedim yukardaki çerçevesinden tutup aşağıya indirdim fakat bu sefer ise alttaki çerçevesi zarar gördü biraz boşluk alan açıldı ve az sızma yapiyor aslında öne ve arkaya eğilen monitorları...
  15. A

İkinci el Cooler Master 600w PSU alınır mı?

ürün güzel fakat asıl mesele satıcıda 500 tl yazması pek sıcak bakamadım doğrusu sana bozuk üründe gönderebilir aslında güç kaynağı bilgisayarda en önemli parçalardan biridir bu parçanın 2.elini almak yerine biraz daha üstüne para koyup sıfır alsan iyi olur
Geri