AtakanE isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 500/200₺ Kod (18 Mart)

Kullandım teşekkürler.
  2. A

Yardım Hazır sistem önerisi (Bütçe 100k)

taksitle alacağım o yüzden bu ürünler fırsat ürünü gibi geliyor.
  3. A

Yardım Hazır sistem önerisi (Bütçe 100k)

https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/minotaur-7a/ 5080 ryzen 7 7800x3d https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/shark-7a-rtx-5070ti/ 5070ti ryzen 7 7800x3d arkadaşlar almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz fiyatlar uygun gibi özellikle 5080li sistem ne düşünüyorsunuz?
  4. A

Çözüldü✓ R7 5700X Turbo Boost açık olmasına rağmen 3.60GHz'de çalışıyor

Asus anakart kullanıyorsanız anakartı oc da çalıştırırşanız işlemci sabit bir frekansta kitleniyor.Bunun yerine optimalde kullanıp sadece docpyi açarsanız daha iyi olur.Bios sürümünü de kontrol edin güncellemeleri aksatmayın.
  5. A

6lı prize 3lü priz takmak

Olay aslında şöyle normal prizler 300w olarak kabul edilir.Yüksek güç gerektiren ç. Makinesi fırın gibi beyaz eşyalar ise 2500 w olarak tesisatta belirlenir ve dairenin projesinde hesaplama bu şekilde yapılır.Yapılan hesaplamada kurulu güç değil talep gücü ele alınır.Yani prizinize bağlı cihaz...
  6. A

Yardım 1000-1500 tl gaming kulaklık

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
  7. A

Yardım laptop hakkında öneri ve tavsiye

teşekkür ederim tüm önerileriniz için
  8. A

LOQ LAR mağazadan alınıyor mu acaba
  9. A

Forumda elektrikçi veya elektrikten anlayan kimse yok mu ?

öznur kablo iyidir ancak ben 3. 2.5 ttr halojen free kablo öneriyorum.
  10. A

Arkadaşlar merhaba aklımda birkaç laptop var sizin de fikirlerininzi almak istedim hp omen Hp omen i513420h 4050 16gb ram .%45ntsc ekran Fiyat 35k ama teknopsa mağazada 31kya buldum asus tuf Asus Tuf r7 7735hs 4050 8gbram.%100srgb Fiyat 28.5k ancak ram eklemeleriyle 31.5 a gerlecek 16*2 Başka...
  11. A

Yardım Laptop işlemci yanmış

Yardım
  12. A

Yardım Laptop işlemci yanmış

Arkadaşlar ms stealth 15m a11sek bilgisayarim bir anada akpandi ve bir daha açılmadı,bilgisayarcı işlemcinin yandığını söylüyor.Daha önce bu durumu yaşayan var mı?Sizce tamirini yaptırmalı mıyım yoksa yeni bir pc mi almalıyım işlemci i7 1185g7 bana yüksek maliyetli olacağını söyledi.Ne yapmalıyım
  13. A

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu ezik geldi

arkadaşlar boruların 4ü ezik gelmiş bir sorun olur mu
  14. A

Öğrenciler icin Vergi indirimi

Ben de öyle biliyorum ancak daha önce yapan varsa öğrenmek istedim
  15. A

Öğrenciler icin Vergi indirimi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere öğrenciler için vergisiz telefon tablet kampanyası resmi gazetede yayınlandı .Mediamarkt üzerinden tablet almak istiyorum ancak müşteri hizmetleri şuanda böyle bir kampanyamız yok diyor.Diger yandan Teknosa ise mağaza adına bir kampanya olmadığını devletin belirlediği...
Geri