atakanondas isimli üyenin son içerikleri

1. atakanondas

MİKROFON HİÇBİR ŞEKİLDE SES ALMIYOR TÜM YOLLARI DENEDİM ALLAH İÇİN YARDIM

Mikrofon ile alakalı tüm ayarlar olması gibi sürücüler güncel izinler açık kayıt kısmından her şeyi ayarladım daha dün akşam çalışıyordu bugün çalışmıyor bluetooth kulaklığımı bağladığımda onun mikrofonundan ses gidiyor sadece steelseries kulaklığımın mikrofonundan ve laptopun mikrofonundan ses...
  2. atakanondas

Yurtdışı İPhone X 64GB

iPgone X oyun cihazi olarak mantikli degil su an ozellikle 64gb versiyonu whatsapp instagram youtube ve arama yapan birisinin ihtiyaclarini karsilayabilecek bir cihaz. Yurticisini dahi tavsiye etmem yurtdisisi zaten tam bir kumar o fiyata alacagin cihazdan hayir gelecegini sanmam. Birde X...
  3. atakanondas

1700 TL'ye Gaming Kulaklık Önerisi

duruyor mu hocam
  4. atakanondas

Öneri Müzik Dinlemek ve Oyun Oynamak İçin Gaming Kulaklık Tavsiyesi Eylül 2023

1800TL bütçe ile yakın bir zamanda gaming kulaklık almayı planlıyorum. Asıl önceliğim kaliteli malzeme olması pedlerinin birkaç ay içinde hemen soyulmasını istemiyorum zaten öyle saatlerce oynayan ve durmadan kulaklık takan birisi değilim jabra elite 4 active'im var telefondan onunla müzik...
  5. atakanondas

Çözüldü✓ MSI LAPTOP KURULUMDA SURUCU GOZUKMUYOR

Kurulum sirasinda surucu goremiyoruz biod ayarlarindan vmd'yi kapatmaya calistik ama oda ise yaramadi RST VMD indirmeye calistik ama onuda beceremedik acil yardim edebilir misiniz?
  6. atakanondas

Bilgisayar mühendisliği için hangisine karar vermeliyim

valla hocam performans konusunda hepsinin detayini bilmiyorum asagi yukari benzer performanslar veriyorlar sadece ondan eminim ancak ben o pc incehesapta satiliyor diye pek onermedim daha dogrusu 😁 Sadece kodlama yapacaksiniz aralarinda alacaginizin hepsi isinizi rahatlikla gorecektir...
  7. atakanondas

Öneri Ev İçin 2 Oda Soğutacak Klima Önerisi

bizde o mantikla 18.000 aldik ve cok sukur memnunuz aldigimda 4.000tl'ydi gittigidiyordan taksitle almistik memnunuz sukur o zamanlar regal'e vestelin alt markasi dandik falan diyorlardi ama evde arcelik,seg vs. vardi baska bir yerde de vestel klima gordum onlardan asagi kalir yani yoktu enerji...
  8. atakanondas

Öneri Ev İçin 2 Oda Soğutacak Klima Önerisi

amerikan mutfak stili odamiz var hocam 30m2'ye falan yakindi galiba tam hatirlamiyorum ama baya genis oda 2 oda kadar var ve odanin en sag taraginda 18.000btu regal klima var 2 senedir kullaniyoruz yaz kis hic bi zaman uzmedi bizi bu yaz 50 dereceyi gorduk o gunlerde bile soguttu hatta 22...
  9. atakanondas

Yardım ASUS TUF GAMING A15 FA507XI LP043 alınır mı?

yakin paralara msi katana 17 aldim kanka ryzen islemcileri zaten laptoplar da tavsiye etmiyorlar kotu demiyorum ama intel daha iyi olur. Birde asuslarin anakarti sorunlu her turlu isiniyor sogumuyor diyorlar bilmiyorum benimki 1 2 gune geliyor gelince bende deneyim yazarim
  10. atakanondas

Kaçak xiaomi 12 t pro

youtubedan incelemeleri ve karsilastirmalari izleyip iyice fikir sahibi olun hocam.
  11. atakanondas

Kaçak xiaomi 12 t pro

Hocam Sosyal Medya asiri on plandaysa Apple ilk tercihlerinden birisi olabilir ancak boyle fazla fazla onemli degilse Apple sart da olmayabilir ancak Apple da su an o butceye XS MAX mantikli olabilir ancak yakinda guncelleme destegi kesilecek. 2. El de 1-2 aylik cihazlar alirsan gecmis cok...
  12. atakanondas

Yardım Hyundai Getz 1.4DOHC Motor Yagi Onerisi

tamamdir hocam tesekkur ederim yazin kalin kisin ince olayini biz pek yapmiyoruz cunku sicakliklar ultra fark etmiyor onerilerinizi dikkate alacagim tekrardan tesekkurler :)
  13. atakanondas

Kaçak xiaomi 12 t pro

Hocam facebookta saticilari var aslinda Ilhami Ozsolak ve Ahmet Karakas vs. hepside cok guvenilir saticilar ancak riske atmak istemiyorsan tr al gec tr olarakta les ekranli ip11 yerine xs max kesinlikle daha mantikli olur iphone 11'i i listeden bir kere sil poco f5'i ben tercih etmezdim onun...
  14. atakanondas

Yardım Hyundai Getz 1.4DOHC Motor Yagi Onerisi

ah hocam ah kullanim kilavuzu nerdedir kim bilir 😂😂 biraz arastirdim 10 40 5 40 ve 5 30 onerilmis ancak herkes ortak karar olarak 5 30 demis bende zaten genelde tum araclarima 5 30 koyuyorum ancak bu benzin lpg olunca biraz tereddutte kaldom. Castrolun piyasada cok cakmasi oldugu icin...
  15. atakanondas

Kaçak xiaomi 12 t pro

tabii ki de note 20 ultra 5g hocam snapdragon 865+ islemci 12gb ram olan modeli aldiginiz surece guncel cogu xiaomiden daha iyi bir cihaz biraz eskidi ancak tasarimi,performansi kesinliklrle 2023 cihazlardan eksiksiz. Sadece kamerasi biraz eskidi ancak asla kotu degil. Ayrica xiaominin...
Geri