hocam apex oynuyorum en çok avg 110 larda geziyor 120 lerde geziyor
1693519588
ramler dual chanel zaten 2400 mhz 600 mhz o kadar etkiler mi bilemedim sistem intel sonuçta
Merhaba dostlar RTX 3060 ekran kartı aldım işlemcim i3 10100F darboğaz olduğunu biliyorum inatla yazmayın sorum şu şuan benim bu karttan RTX 2060 ile 2060S arası bi performans almam lazım lakin ben bırakın o performansı nerdeyse RX 570 performansı alıcam kartla o kadar kötü bi durumda neden...
bilmiyorum hocam yakın zamanda i5 10400F işlemciyi alcağım ekran kartı için onunlada denicem gene aynı sorun olrusa maalesef sorun anakarttadır yeni bir anakart alırım gibi duruyor ama işin saçmalığını hala çözebilmiş değilim çünkü şuan sistemde çalışıyıyor rx570 le ama diğer kartla işlemci...
Selamlar valorant,cs gibi oyunlarda ekran kartından çok işlemcinin önbelliği önemlidir. Senin işlemcinin de 20 mb gibi büyük bir önbelleği var düşük ayarlarda 350 ile 400 Fps alıcağını düşünüyorum.
Merhablar dostlar şuanda RX570 kullanıyorum ve 1 hafta sonra RTX 3060 geçmeyi düşünüyorum bu bağlamda yeni alıcağım ekranm kartını direk sisteme taksam sorun olur mu yazılım vs veya takmadan önce yapmam gereken ek bişey varmıdır bilgilemdirirseniz sevinirim.
Selamlar gecen gun sistemimi upgrade ettim onceden rx 570 ekran karti ve g4600 bir islemci kullaniyordum haliyle perfomansi yeterli degildi suan h410m H v3 anakart ve i3 10100F islemciye gectim haliyle perfomans cok artti simdi de kendime yeni bir monitor ariyorum fiyat bandim 2700 bunun...