Atakanzie isimli üyenin son içerikleri

1. A

5 AYDA YKS 80K GELİR Mİ

Tamamen çalışmadan aldığın verimle alakalı. Eğer verimli bir şekilde bahsettiğim saat kadar çalışırsan çoku gelir azı gelmez.
  2. A

Minecraft fabric kullanan varsa yardımcı olabilirmi

Oyunu orijinal launcherdan mı oynuyorsunuz?
  3. A

Minecraft fabric kullanan varsa yardımcı olabilirmi

Modun forge değil fabric uyumlu sürümlerini kurman lazım. Eğer orijinal Minecraftın varsa curseforge'dan kolaylıkla halledebilirsin
  4. A

Minecraft FPS drop sorunu?

YouTube da istemediğin kadar var yaz karşına illahaki çıkar
  5. A

Forge mod loader'ı yerine kullanılan bir mod loader fabric. Sodium da optimizasyon modu. Yüklemeye üşenecekseniz curseforge'dan hızlı bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.
  6. A

Eğer düzelmezse shader'ı kapatıp düzelip duüzelmediğini kontrol eder misiniz?
  7. A

8 GB vermeyi deneyin olması fabric sodiuma geçin
  8. A

Sol üstte 2 GB ram verdiğin gözüküyor. 2 GB çok yetersiz en az 6gb ram vermen gerekiyor. Ekstra olarak performans istersen optifine veya sodium kullanabilirsin. 1735141653 Sağ üstte gözüküyor ram miktarı yanlış belirtmiştim kb.
  9. A

Temu alışverişimde sıkıntı çıkar mı?

Anladım çok teşekürler
  10. A

Temu alışverişimde sıkıntı çıkar mı?

Siparişim vergi eklenince 30 Euro sınırını aşıyor. 7 parça eşya var toplamda Gümrükte sıkıntı çıkarmı ?
  11. A

Yardım Red dead redemption 2 acılmıyor

Çevrimdışı moda alıp oyuna girmeyi dene
  12. A

Fen lisesini kazanabilirmiyim

İnan o kadar çok etkiliyor ki inanmazsın.
  13. A

Superonline hızım 5 katına çıktı ?

Superonline üyeliği kimin üstüne ise o kişinin doğum günü olabilir.
  14. A

spotify a mp3 dosyası ekleyebilir miyim

Aynı hesabı kullandıkları için yukarıda bahsettiğim yöntem işe yarayacaktır. Ben böyle yapmıştım.
  15. A

spotify a mp3 dosyası ekleyebilir miyim

Spotify'da yerel dosyalar kısmında gözüken herhangi bir ses dosyasını bir çakma listesine eklersen farklı bir cihazda oynatılabilir olması lazım. Ben bu yöntemle yapmıştım en azından.
Geri