Gta 5 eylül 2013te ps3 e çıktı. Kasım 2014te ps4 e geldi. Nisan 2015te pcye geldi. 1 yıl 7 ay sonra gelmiş pcye. Ps4ten bile sonra gelmiş. İnsanlara hayal satmayın abi. Bu oyun ps5 stoğunu eritmeden tatmin satışı yapmadan pcye gelmez. Elimizde örnekleri var. Hala 6-12 yazan insanlar var...
Umarım sen haklı çıkarsın. Bunu çok istiyorum. Çünkü sistemi gta6 için kurdum. 30fps oyun oynamak istemiyorum. Senin haklı çıkmanı şu muhabbette çok istememe rağmen ne yazıkki 13. Ayı bile geçeceğini söylüyorum.
Yazdıklarını okudum ve anladım. bunda bir sıkıntı yok. Fakat elimizde yüzlerce örnek varken bu oyunun kâr amaçlı 1 seneden önce çıkması mümkün değil. 1. Si ps5 stok erit uzun süre pcye çıkacak haberi çıkartma. Konsol almayacak adama bile konsol aldır. Pr yap. Sonra tam pr bitmiş her şey düzgün...
Şirketler keşke sizin gibi düşünse. Rockstar bu kadar para harcadığı bir oyunu 6 ayda pcye taşımaz. 6 ayda taşınacağını bilmek konsol alınmaz demek. Ama 1-1.5 yıldan önce çıkartmazlarsa binlerce konsol satacaklar ve pcye çıkınca konsola alanlar pcyede alacak. Şirketler kâr etmek için bu tarz...
Ben 6 ay kadar kısa süreceğini hiç zannetmiyorum. Bu oyun konsol sattırmak için önce konsola çıkıyor. İnsanlar önce konsollara sonra pcye alacak. 2 kere oyun aldıracaklar. Bunun yanında piyasadaki bütün ps5 stoklarını eritip ps6 ile pcye aynı anda çıkarırlar diye düşünüyorum. Türkiyede konsol...
Kusura bakma ama sana hiç katılmıyorum. GTA gibi istisna bir oyun bütçe var ise bu tarz hamleler kabul görebilir. Açık dünya oyunlarında yapacağın şeyler sınırsızdır. Bir oyunun online olması sizlere farklı insanlar etkileşim ve rekabet verebilir ama GTA tarzı bir oyununun sana dünyada sunacağı...
Her bir kelimesine katılıyorum. Fakat piyasada gerçekten oyun yok. PS5 çıktı çıkalı şu cihazın hakkını verecek 1 tane oyun yapmadılar. PS3 ü hatırlıyor musun. Çağının ötesinde gta5 ve killzone 2-3 gibi oyunlar yaptı. Git killzone 3 oyununa bak günümüzdeki oyunlardan daha iyi grafikleri var ve bu...
PCyi satmıyorum ki
1788298322
41.500 tl ye bilkom garantili aldım. Açıkçası peşin fiyatına 9 taksite bölünce 5-6k fiyat farkının çok bir şey farkettiğini zannetmiyorum. Beklersen daha çok yükselecek. Hele oyunun çıkmasına yakın uçar fiyatlar.
Yüksek ihtimalle bütün kullanıcılara ps5 stoğu erittirecekler. Ondan sonra ps6 ile çıkaracaklar pcye gta 6 yı. GTA6 için kurduğum şu sistem ne yazıkkı 1.5 yıl gibi bir sürede anca gta6 ile tanışacak. 2013 te böyle yapmışlardı. Yeni nesil konsol ile PC ye sürdüler. 1.5 yıldan önce geleceğini...
İnsanlar ps5 almaya akın ediyor. Bu durumda bir erteleme yapıp da bu kadar oyuncuyu kaybetmeye göze alabilir mi acaba ? merak ettiğim konu ise pro ile slim arasında ne kadar fark olacak.
1788297865
Şimdi görmen gerekiyor.