ataknka isimli üyenin son içerikleri

1. A

Klavye önerisi istiyorum

Rampage in anne 2 diye bir klavyesi vardı beyazı zamanında çok hoşuma gidiyordu fakat laptop kullandığım için alamadım kalite olarak nasıl bilemem ama görünümü süper
  2. A

Öneri Oyuncu koltugu önerisi

Piyasada güvendiğim iki firma var biri xdrive diğeri hawk ama sadece xdrive deneyimledim (modeli hakkında hiçbir fikrim yok) ve gayet memnunum 105 kilo biri olarak 4 yıldır falan kullanıyorum ve mekanik aksamında hiçbir sıkıntı yok fakat deri olduğu için terletiyor ama eminim kumaş olanları daha...
  3. A

Halı sahaya arkadaş nasıl bulurum ?

Zaten bi sefer halısaya gitsem orda çevre bulurum ama uygulamalar boş görünüyor fakat bir tane whatsapp grubu buldum girebilirsem belki birileri vardır 1756677272 Ya bilemiyorum rastgele insanlara öyle sormak mantıklı gelmiyor ayrıca halı saha yapacağın insanların da o tarz insanlar olması pek...
  4. A

Halı sahaya arkadaş nasıl bulurum ?

Merhaba ben çorumda yaşıyorum çok büyük bi arkadaş çevrem yok olanlar da futbola pek ilgili değil .Halı sahaya gitmek için arkadaş ya da takım nasıl bulurum küçük şehir olduğu için maçyap tarzı platformlar da çalışmıyor .Fikri olan var mı
Geri