Açın. Ana ekrana geldiğinizde güç düğmesine basın. Yeniden başlatma/yeniden başlatmaya gidin ve Tamam'a basın. Ekran karardığında, logo görünene kadar ana sayfa düğmesine durmadan basmaya devam edin. Sonra, büyük bir daire ve Mandarin dilinde bir şeyler göreceksiniz. Kendi kendine yeniden...
Dostum selamlar öncelikle Powerline adaptör senin için bir seçenek olabilir 2.el çok yeni nesil bir şey almana gerek yok çalisma mantigi youtube ta mevcut....
Selamlar Üstad kusura bakmayin çok geç döndüm konuya fakat usb bellek bölümüne Exfat formatinda bir bellek yerleştirerek sırasıyla Hazırlamak >Diğer Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar >(Buradan köşede Tv Boxlarda olduğu gibi Android Settings açılacak) >Cihaz Tercihleri > Depolama ( Burada taktigimiz...
Arkadaslar selam şu an denemek için baktım ama bir problem yok bende.kendi icinde geleni kullanmiyorum tv nin kendi playstoreundan indirdigim amazon u kullaniyorum
Abiler 2. Malzeme de geldi mng kargonun şubesi tadilattaymis fakat bir bacagi kirik geldi yapistirici önerilerine açığım :) Daha fişe takip deneme şansim olmadi aksam deneyip raporlarim :)
Bugun urunun elime ulasmasini beklerken Amazondan geri iade yapildigini ogrendim saticiya :) Urunde problem oldugunu belirttiler gumrukten cikisi yapilmisti. kismet degilmis demekki 2.cihazdi aldigim satici ile yazistim herhangibir indirim vs. Tanimlayabiliyor mu diye ama sanmiyorum.2450 ye...
Bende isidan yana anormal bir durum yok ben grnelde geceleri acik birakip uyuyorum.Otomatik kapanma gibi birsey bulamadigim icin android arayuzunde akilli priz vardi zamaninda aldigim inu kullaniyorum zamanlamalı kapatma için.Parlaklık arayüz olaylarina da ben çok girmedim daha dogrusu bir...