Videoda RAM usage miktarına bakılırsa ciddi bir RAM swap işlemide oluyor demektir. Yeni DLSS VRAM cost düşürme(upscale vs.) teknolojileri kullanılacak olsa bile normal RAM konusunda baya bol kullanım olacak bu durumda. VRAM sınırda olduğunda ya da yetersiz olduğunda performansı toparlaması için...
Merhaba değerli DonanımArşivi sakinleri.
banayeni.com'da daha önceden ilana koyduğum bir ürünümün süresi doldu. Tekrar ilanı açtıktan sonra hesabım kapatıldı ve mail geldi. Hesabımın neden kapatıldığıyla ilgili bir bilgi yok. Desteğe mail attığımda ise mail ulaşmıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu...
Şebeke bağlantısıyla zaten almak imkansız. 5G dediğimiz gerçek teknolojinin tırnağını bile vermediler Türkiye'ye. Düşük frekanslı bantlarla ciddi anlamda ping ve paket kayıpları oluyor. Evde kullandığım 1 Gbit hizmet var. Ayrıca Router'da 9300 Mbit'e kadar Wi-Fi hızı sunuyor (Wi-Fi 7 Tri-Band...
3 defa sepetim sıfırlandı sürekli ödeme sayfasını yenileyerek sepeti takip edip alabildim. Bayağıda erken alabilmişim. Ben aldıktan sonra 700-800 tane halen duruyordu.
Çok dandik bir şey bekliyordum. Beklediğimin üstünde bir kalitede diyebilirim. Ucuz klavye diyip geçmeyeyim. Oyuncular için olmasa da günlük ve ofis kullanımı için fazlasıyla yeterli olacaktır.
Ben ikisini de alabildim. Onla ilgili bir sınır yok. Sadece kullanıcı sepet işlemi ile ilgili genel bir sınır vardı. Sürekli sepetten düşüyordu. Bu durum yine aynı şekilde genel bir durumdu.
battery draining problemi çözülemeyeceği için iade ettim. içindeki güç kontrolü için bulunan board kısmı malesefki yükseltilemiyor. Yazılımla ya da BIOS güncellemesiyle max güç sınırı yükseltilebilir bir yapıda değil. Eskidende bu sorunlar birçok markada vardı ve çözümü malesef yok. Dengeli...
Geçen yıl 1 TL'ye Gamepower Voldon kulaklığı vermişlerdi. Aşırı kalitesizdi. Ne kulakta düzgün duruyordu. Ne de malzeme kalitesi iyiydi. Aldığımda komşumuzun çocuğuna vermiştim. Umarım bu sefer bu kulaklık iyidir. Önceki kulaklığın youtube incelemelerinde abartılı şöyle iyi böyle iyi diye...
ilk olarak bu router kesinlikle ileriye dönük değil. İleriye dönük terimi geçmiş teknolojiler için kullanılmaz. Bu paylaşılan router en fazla 1 Gbit için ideal. 5-10-20 Gbit internet hizmetleri için bir router bakmak ileriye dönük bir seçenek bakmak demektir...
Hem bu işlemci hem de bu ekran kartının piyasadaki fiyatı düşüyor. Kasa+PSU 2700 TL civarına satılıyordu geçende. işlemci 5K civarına düşüyor. Ekran kartı 9.5-10K arasına. Anakart 3100 TL. RAM ve SSD yok. exGavatör soğutucu 600 TL. Toplam 21500 civarı yapar. Bunu alan adamı tebrik eder alnından...
PPPoE için vlan yapılandırması düzgün çalışmamış. VLAN ayarlarınıda düzgün şekilde yaparsanız bağlanabilirsiniz. Eğerki bağlanamıyorsanız size düzgün kullanıcı adı ve şifre vermemişler demektir. Bazı yerlerde 901 bazı yerlerde vlan id bilgisi 101 olarak görünüyor. ikisinide denemeniz gerekecek...
1 saattir herşeye bakıyorum işe yarar fiyatta bişey pek görünmüyor. Tek idealmiş gibi görünen bu işlemci var. 7359 TL bu işlemciye şuan için ideal görünüyor. İlerde dahada düşer gibi.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-ultra-5-245kf-soket-1851-5-20ghz-24mb-onbellek-3nm-islemci.html
Renk ayarı yapmadım. Fabrika çıkış kalibrasyonlu geldiği için gerek kalmıyor. Farklı renk modlarında farklı şekilde görünüyor. Oyun ve filme göre ayarlama yapıldığında renkleri çok iyi şekilde verebiliyor. İnternetteki incelemelerde de gördüğüm kadarıyla sağlam bir kalibrasyonla geldiğini...