Öncesinde hep mevcutta stokta diye bulunan ürünlerden satışa koydular. Glorious mouse'lardan stoklu satışı olan göremedim. Listeyi sadece stoklulara göre oluşturdum.
Delikli mouse'ların listesini çıkarttım. Muhtemelen bunlardan biri satılacak.
https://www.incehesap.com/steelseries-aerox-3-wireless-2022-edition-ssm62612-onyx-18000-cpi-6-tus-rgb-optik-kablosuz-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-91081/ (4299)...
Malesef çözülmüyor. Denedik ve sonrasında da araştırdım. Güç kontrolcüsü olarak sadece bu kadar güç alabiliyor. Daha üstünü vermenin hiçbir yöntemi malesef yok.
Beklediğimden fazla fiyata çıktı fakat çıkarttıkları fiyat MSRP fiyata bakıldığında Türkiye için uçuk seviyede pahalı değil. MSRP olarak 749 dolar belirlenmiş. vergi dahil 900 dolar yapsa 43-44K arası yapması gerekir. Yine de ilk modele göre fazlasıyla pahalı olması dolar bazında bile saçma bir...
1500 kişinin çalıştığı teknoloji firmasının her gelen doktoru bile bileklerinde ve omzunda ağrı olan kişilerin bu mouse yüzünden bu ağrılara şişliklere sahip olduğunu söylüyor. O zaman doktorumuz bile yanlış biliyor.
Yazdığım yazıyı bu şekilde yorumlaman çok üzücü. 15 yıl öncesinin...
15 yıllık microsoft mouse'a 2 pil takıp 6 ay kullanıyorduk. O zaman bile kat kat iyisi vardı. Ayrıca günümüzde dual modlu olan mouse'larda bluetooth modda tam şarjla aylarca kullanılabiliyor. Boş hater'lık değil. Apple'ın alınabilir ürünleri arasında yer alan bir ürün değil bu dandik mouse...
Bu mouse'u alanın kendisine saygısı yoktur. Hiçbir şekilde konforu olmayan ve tamamen kullanışsız bir mouse'a bu paralar verilmez. Sırf elma logosu için bu mouse'u alanlar çıkacaktır. Günümüz mouse'ları hem şarj hemde performans açısından kat kat daha iyi.
Yine tulparlife. 1000 TLlik felan ürünler risk edinilip alınırda ağzına kadar şikayet dolu bir satıcıdan ürün almak riskli. Birde satış sonrası hiç destek vermeyen PTTAvm'den alışveriş yapmak tamamen riskli.
Bu arada Rockchip RK3562 işlemci diye bahsetmiştim. Bu satılanda daha da kötüsü varmış. Unisoc T310 işlemci var. 12 nm'lik tersine devrim niteliğinde 2018-2019 yıllarından kalma bir işlemci. Alanlar kenarda köşede bir yerde üzülebilir.