Bu arada Rockchip RK3562 işlemci diye bahsetmiştim. Bu satılanda daha da kötüsü varmış. Unisoc T310 işlemci var. 12 nm'lik tersine devrim niteliğinde 2018-2019 yıllarından kalma bir işlemci. Alanlar kenarda köşede bir yerde üzülebilir.
PTT'de 1 kez olsun düzgün memnuniyet görmedim. Açılmış kullanılmış üründen tut arızalıya kadar herşeyi satıyorlar. Sonrada iade almıyorlar. THH üzerinden bu durumda bile maduriyeti devam eden insanlar var. PTT kenarda köşede dursun. Benden uzak olsun. Kargo sistemine kadar herşeyi sorunlu adamların.
Lenovo Thinkbook verdiler iş için sonrasında Dell Pro Max 16 serisine geçiş yaptık . Her türlü intel tarafında HX serisi işlemcilerin durumu vahim malesef. Bi ara müşterilerimden birine HP Victus 16 aldırmıştım. 14700HX işlemci vardı onda. Dediğiniz gibi 14. nesildeki HX işlemciler daha büyük...
Ultra serisinin tek reklamı daha düşük güç tüketimi iddiası. Yeni nesil bir seri olması dışında hiçbir farkı yok. Hatta iş bilgisayarlarımızda kullanıyoruz şuan. Gram memnun değilim. Fan gürültüsünden kafamı alamıyorum çalışırken.
AMD tarafında bulunan işlemciler önünde bulunan AI tagı ile anlaşılabileceği üzere yapay zeka işlerinde destek vermesi temel amaç edinilerek geliştirilmiş. Basit düzey düşük parametreli işlemlerde iyi iş görüyor. Fakat normal performans işlemcilerine göre daha düşük performans olabiliyor...
Evet destekten cevap geldi. 1 tane oyun verdiler. Oda dandik bir oyun. Lust from Beyond: M Edition diye 10 kuruş etmeyecek bir oyun. Bu arada ilk baktığımda listede bu oyunu görmemiştim bile. Adamlar araya serpiştirerek dolandırıyor. Artık net cevap belli. Bu adamlardan ekmek kırıntısı bile alınmaz.
Ben pek umursamıyorum. Keyfi harcama sayılır benim için zaten 2000 oyunu geçti steam hesabı. Buradaki arkadaşlar ne olup bitiyor bilgilensin istedim. Diğer forumlarda felan bu adamlarla ilgili hiçbir konuya net cevap gelmemiş. En azından görelim ne durumdalar.