Aslında legion olan için ayrıca bi gaming center gibi bişey olması lazım aslında. Bu kadar basit yapmamaları lazım. Neden böyle olduğunu malesef bilmiyorum. Fakat giriş seviye legionların boş özelliklere sahip olduğunu daha önceden görmüştüm. MUX bile olmayabiliyor bazen. Bu sebeple net bir şey...
Gördüğüm kadarıyla lenovodan bi cacık olmuyor yine. Adamlar bi düzgün iş yapmamışlar. Size attığım gibi gaming için spesifik menülerin olduğu bir vantage uygulaması olması gerekiyordu ( ) . Sanırım bunu giriş seviye bir oyun laptopu olarak değerlendirip kalitesiz iş yapmışlar. Attığınız oyun...
Arayüzü bulmaya çalıştım internette ama farklı farklı arayüzler çıkıyor. Arayüzlerin ekran görüntülerini atar mısınız? Ona göre menüler arasında yönlendirelim sizi. Bu arada Furmark testini yaptınız mı? Orada durum ne şuan?
Furmark testinin herhangi birini yapsanız olur. Güç değerini takip etmek önemli zaten. Biosta switchable graphics normalde iki ekran kartınıda aktif tutar. discrete ise ekran kartlarını birbirinden ayrı tutup onu yönetmeyi sağlar. Birçok laptopta dahili ekran kartını kapatarak gerçekleştirir...
Attığınız ekran görüntüsünden anlaşılan sonuç şu. Ekrana görüntüyü Harici ekran kartınızdan alıyorsunuz fakat dahili ekran kartınız halen çalışmaya devam ediyor. Eğerki biosta kapatma yoksa Lenovo'nun kendine ait uygulamasında kapatma olması gerekiyor. Oradan kapatmayı deneyin. Eğerki...
Yeni serilerde district switch bölümünü tek kanala bağlamışlar birçok laptopta. tamir yaparken görmüştüm bir örnek. bu sebeple dahili+harici beraber kullanmaya çalışınca haricinin gücünü düşürüyor saçma bir şekilde. Mantığınıda çözebilmiş değilim. Müşterilerime zaten bu şekilde iletiyorum...
Bi ara yabancı forumda bi denk gelmiştim. 115W ekran kartına sahip bir seri bu. Bu sebeple 115W olmasını umuyorum. Bu laptopu bende bi ara araştırmıştım.
İlk olarak %97 kullanım ile ekran kartı 50-60W olamaz. 115W ekran kartına sahip bir laptop kullanıyorsunuz. ikinci olarak 50-60W kullanıp 80 derece sıcaklık alamazsınız. Aşırı fazla sıcak çalışmış. Laptopun değişimini talep edin. Bu arada dahili ekran kartınıda kapatmamışsınız. Dahili ekran...
17 Cm altı en iyi RTX 5060 ekran kartı fiyatları hem amazonda hemde hepsiburada da düşmüş. Ben hepsiburadadan almıştım. Aldığımdan 1000 TL daha ucuza koymuşlar. Fiyat farkı iadesi kuponu aldım. Tekrar aynı fiyatlara inermi bilmem ama yakın zamanda ekran kartı fiyatlarının yükseleceği...
1- Evlilik paketi almayın. Nerde evlilik paketi görsem internetteki parça parça toplama fiyattan daha pahalıya satılıyor. İnternetten parça parça alın daha iyi.
2- Her alacağınız elektronik eşyayı iyi yapabilen ayrı marka var. örneğin Miele, Bosch, Profilo çamaşır makinede iyiyken Samsung, LG...
Daha önceden görmemiştim. Siz yazınca biraz inceledimde yine ek bir kontrolcü ile çalışacağı için bu tip ucuza kaçan firmaların tercih edeceği bir metod olduğunu sanmıyorum. Adamlar için yine maliyet olarak görünecektir.
Windows update yaptıkça cortlaryan ve her defasında kafası düzelsin diye bi tool kullanıp firmware düzeltmesi yapıp toparlansın diye uğraştıran bir markaya kimse güvenmez. Birkaç müşterime hikvision hiksemi markalarından ssd aldım. Gram memnun olanını görmedim. Bir daha müşterilerime önermem.
Ölücülerde az buz değil malesef. Ryzen 7 7700X kutulu işlemciyi ilana koymuştum. Gelen teklifler fena komedi. aralarında 1000 TLden yukarı vermem diyen bile çıkıyor. 8500 TL fiyattan koymuştum. 7-8 tane mesaj atan var en yüksek teklif eden 4000 TL ve üstüne son olur 7000 diyip fiyatı öldürsem...