Atasoy isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim MSI Mag Forge 120A + MSI A650BNL 3.349 TL

5 içeri 1 dışarıyı kast etmedim. 4 içeri 2 dışarıyı kast ettim. videoyu izledin mi?
  2. A

Hocam yanlışınız var. Yukarıdaki iki fanın da dışarı hava atacak şekilde olmaması gerekiyor. Kasa başına yakın olan fanın içeri üfleyecek şekilde kullanılması daha iyi soğutma performansı sağlıyor. Bu videodan farkı görebilirsiniz:
  3. A

hocam ne sürede korozyon tuttu? bende de aynı model var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hava akışıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok. üstteki 2 egzodan ilkini havayı içeri vericek şekilde değiştirdim sadece. cpu ısısı kullandığım hava soğutma ile 55in üstüne çıkmadı yüksek ayar apex legends da.
  4. A

Çözüldü✓ ARTAN RAM FİYATLARI Hakkinda

geçen ay 2416 tl ye aldığım XPG Lancer şuan 3666 tl. Kasım öncesi bindirim , sonra sözde indirim. 1761198134 4500 tl olmuş. İnanılır gibi değil.
  5. A

2 Fanlı Ekran Kartında GPU Destekleyici Kullanmalı mıyım?

şuna para vermek harbi sinir bozucu. madem böyle sorunlar var neden üreticiler kutu içine koymuyor. 60 tl ye 3d yazıcıyla basan biri varmış gidip ondan alıcam mecbur.
  6. A

2 Fanlı Ekran Kartında GPU Destekleyici Kullanmalı mıyım?

Selamlar. Asus Dual RTX 5060 Ti 16GB ekran kartı kullanıyorum, 2 fanlı model. Şu an destekleyici (GPU tutucu) kullanmıyorum. Sizce bu modelde sarkma olur mu, destekleyiciye gerek var mi?
  7. A

Yardım Thermalright Phantom Spirit 120SE ARGB Işıkları Çalışmıyor (Fanlar Dönüyor)

Dediğiniz gibi yaptim artık ışıklar çalışıyor. Teşekkürler.
  8. A

Yardım Thermalright Phantom Spirit 120SE ARGB Işıkları Çalışmıyor (Fanlar Dönüyor)

Selamlar, Thermalright Phantom Spirit 120SE ARGB kule tipi soğutucumun RGB ışıkları çalışmıyor. Fanların dönmesinde bir problem yok, BIOS üzerinden hızlarını da ayarlayabiliyorum, fakat ışıklar hiç yanmıyor. Kutusundan çıkan çoklayıcı kabloya iki fanı da bağladım ve çoklayıcıyı CPU_FAN...
  9. A

Ekran Kartı Yeni Nesil

adam haklı beyler dağılın
  10. A

38.500 TL’ye topladığım sistem nasıl olmuş?

Her parçasını yaklaşık 1–1,5 ay içinde indirimleri kovalayarak ve vergi iadesi alarak tek tek topladığım sistemim: ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti OC Edition 16GB GDDR7 128 Bit (NVIDIA DLSS 4): 367 € (Notebooksbilliger.de) Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB: 38 € (Amazon.de) AMD Ryzen 5...
  11. A

En son ne satın aldınız

m2 ssd
  12. A

Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 180Hz 1ms 3999 TL

Kullanıyorum. Gayet güzel bir monitör. Bence tek sorunu ayakları çok uzun , kısa dar bir masanız varsa almayınız.
  13. A

Hangi linux dağıtımını önerirsiniz?

WSL2 ile Ubuntu 24.04 kullanıyorum. Virtual Machine’den daha verimli, ayrıca dual boot’a da gerek kalmıyor çünkü Windows içinde doğrudan Linux çekirdeği kullanabiliyorsun. VS Code’da ve terminalde gayet iyi çalışıyor. Ders için zaten GUI’ye gerek duymazsın, linux terminali yeterli olur. Bence...
  14. A

3700 TL'ye sn850x 1 TB M2 SSD aldım. iyi mi ettim ?

https://www.n11.com/urun/wd-black-sn850x-wds100t2xhe-1-tb-73006300-mbs-nvme-m2-2280-ssd-34646067?magaza=aptekteknoloji Dostlar 200 tl kupon ve nays ile 3700 TL'e soğutmalı WD Black SN850X 1 TB aldım. Bu fiyata daha iyi ne alınabilirdi? Kasımı mı bekleseydim? İyi mi yaptım bilmiyorum.
  15. A

Yardım Nays 150 TL hediye para gelmedi

Hediye paralar benim bildigim 3 gun sonra hesaba geliyor.
Geri