Atatatata isimli üyenin son içerikleri

1. Atatatata

Whatsapp profil fotoğrafı gelip gider mi durup dururken?

Hocam engellemesinden şüphe ediyorsan artık engellediğin zaman veya engellendiğin zaman whatsappta profil fotoğrafı kalkmıyor. Ben de ekleme yapmak isterim konudan bağımsız olurak hazır böyle bir konu görmüşken içimi dökmek isterim. Amacım konuyu saptırmak asla değil. 3 yıllık ilişkimden...
  2. Atatatata

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

11.28'de sipariş vermişim
  3. Atatatata

Bana onay geldi ama bakalım tabi, smsde yolladılar fatura kesildiğinde haber göndereceğiz diye
  4. Atatatata

14 bine aldığımız rami 50 yapmışlar ajokspdlasd
  5. Atatatata

Ben de heyecandan karta böldürmeyi unuttum resmen 3 e böldürecektim peşin çekti asdhujıaklsd
  6. Atatatata

Yav aldım ama ihtiyacım yoktu iyi mi yaptım acaba
  7. Atatatata

İhtiyacım yok ama alsam mı ki
  8. Atatatata

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Buralar değerlenir gibi
  9. Atatatata

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Harpe Ace Mini Mouse + RESİDENT EVİL REQ ASUS ROG 3379 TL

Açıldığını görmemişim, Kaldırıyorum 1773045902 Bu olay benim de garibime gidiyor, art arda açılmadıysa konular, bence sorun teşkil etmiyor olması gerekiyor. Sonuçta 7/24 forumda dolaşamıyoruz
  10. Atatatata

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Harpe Ace Mini Mouse + RESİDENT EVİL REQ ASUS ROG 3379 TL

Oyunu almayı düşünen arkadaşlar için oyunun fiyatı 52 dolar. Linkteki mouse'u aldığınızda oyun bedavaya geliyor. ÜRÜN LİNKİ: https://www.incehesap.com/asus-rog-harpe-ace-mini-kablosuz-beyaz-fiyati-76809/ KAMPANYA KATILIM LİNKİ: https://promotion.asus.com/tr/tr/resident-evil-requiem
  11. Atatatata

❌İndirim Bitti! YEMEKSEPETİ MARAŞ USULÜ İNDİRİMLERİ

1.5 kilo dondurma 300 liraya geldi IAJSODKPASDASD 3 ay yerim artık. Teşekkürler
  12. Atatatata

🔥İndirim İphone 16e 128GB 🔥 39.349₺

Bana dün geldi sms 1000 tl veriyordu
  13. Atatatata

🔥İndirim High Power Performance FS 850W Gold PSU 4.599 TL - B+ Seviyesi

Evet hocam hiç sesini almıyorum bile, kasamdan çıkan ses daha çok sıvı soğutucumdan geliyor. psu hiç dikkatimi çekmedi
  14. Atatatata

7800xt satılıp 9060xt veya 5060ti 16gb geçilmeli mi?

Eskiden olsa geçmene gerek yok derdim fakat güncel ram krizi ile beraber ekran kartlarına ne olacağı belli değil. Bence o yüzden geçebiliyorsan eğer şimdi geçmeni önerebilirim
Geri