AtatürkçüGenç isimli üyenin son içerikleri

1. A

bilgisayar oyundayken Fan hızı arttırıp pc yi kapatıyor

Arkadaşlarsorun 3-4 gün önce ets2 deyken alt tab atıp spotify a geçince başlardı,Olay anında bilgisayarfanları%100 e alıp siyah ekrana alıyor kebndisini, internetten biraz baktığımda watman hatası ve elektirik kaçağı olabilceğini söylediler, wattmanin ne olduğunu bilmiyorum ama şöyle bir detay...
  2. A

Yardım 2000 TL ye hangi kasayı almalıyım?

üzerinde rgb konturolcü varmı sıvı soğutma için fan taksam birlikte kullanabilirmiyim
  3. A

peki kasa olarak nasıl sence alınır mı?
  4. A

Arkadaşlar 2000 tl bir bütçem var kasamı değiştirmek istiyorum aklımda iki fikir var. Msı mag force m100r vs m100a. aralarında 400 tl fark var, dış görünüşleri fan sayısı her şey aynı aralarında ne fark var anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.(bu fiyata başka öneriniz varsa fikirlere açığım)...
  5. A

Yardım Discord"Color issues while screensharing on Windows with NVIDIA Graphics Card"

Arkadaşlar discord bir kaç gündür bu hatayı veriyor bir kaç kişi güvenli interneti kapatmamı söyledi güvenli interneti nasıl kapatırım veya çözümü nedir
  6. A

Napicağımı bilmiyorum yardım lazım

dalga geçmiyor ferçekten bunu yapıyolar başıma gelmişliği var
  7. A

🔴 Dış savaş ekonomiyi etkiledi! Döviz, altın, petrol yükseldi 🔥

ortadoğuda kuş uçsa dolar artıyo
  8. A

Yardım Lenovo g50-30 bilgisayarım Lenovo açılış ekranında takılı kaldı açılmıyor?

zamanında başıma dell bilgisayarda başıma gelmişti ya format atılcak yada disk değişecek
  9. A

Yardım Arkadaşlar sabun yapıyorum yardıma ihtiyacım var.

neyse ciddiye dönelim bildiğim kadar işe yarar
  10. A

Yardım Arkadaşlar sabun yapıyorum yardıma ihtiyacım var.

israil filistin savaşı işine gelebilir
  11. A

Sinerji Tissaia sistem alınır mı?

yakın bi arkadaşım pc almayı düşünüyor benden tavsiye istedi sizce alınır mı? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-tissaia-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-43820
  12. A

ne almam lazım işlemci olarak anakartı yormayacak

valla render için r7 5700x kullan en iyisi
Geri