Ataxiones isimli üyenin son içerikleri

1. Ataxiones

Yardım Kaliteli güzel lcd ekranlı sıvı soğutucu önerileri lazım

Vay be ne güzel dertler var.. Geçenlerde story olarak atmışlardı bu ürünü NZXT Kraken Elite LCD ips ekranı var nzxt olması da cabası. ben kraken x63 kullanıyorum açıkçası çok memnunum bi bak istersen biraz yüksek gibi duruyor ama ips olması ekranın bence karşılar aradaki cüzi fiyat farkını
  2. Ataxiones

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT Pulse 16 GB Ekran Kartı 19.428TL

Mantıklı kart aslında ama bilemedim ya. Nvidia fan boyu nesilden geliyorum galiba. Ama şunu kabul edebilirim bu fiyata aynı performansı verecek nvidia 2. elde belki bulunur. Kesin değil
  3. Ataxiones

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT Pulse 16 GB Ekran Kartı 19.428TL

AMD ekran kartlarına karşı olan önyargımı nasıl yenebilirim acaba ya
  4. Ataxiones

❌İndirim Bitti! DeepCool LT520 500TL İndirim Kuponu

kaplan çakal ya :D
  5. Ataxiones

🔥İndirim Mercusys Halo H70X AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Sistemi (3'lü Paket) 3499TL ye geliyor

Bu kupon kodu olayın da suyu çıktı he, ne olur kardeşim yani herkese şu fiyat yapsanız
  6. Ataxiones

🔥İndirim 5080 ROG ASTRAL 101.999 TL

Ekmek verin de ekrana banayım bari :D Şaka bir yana yine ram alana dünyaları hediye ediyorlar
  7. Ataxiones

Hangi macbook modelini almak daha mantıklı?

bence kesinlikle m2 işlemcili airi tercih etmelisin
  8. Ataxiones

🔥İndirim 5060+9500F sistem 45.999TL

Bence de fiyatı biraz daha iyi olabilirdi ama piyasa koşulları malum. Dolayısıyla bu sistem değerlendirilebilir ya
  9. Ataxiones

Beyaz Anakart Yardımı

Merhaba sistemimi güncellemek istiyorum ve bu sefer bembeyaz bir sistem olsun isteğim var. Ekran kartı olarak Sapphire Pure 9070 Xt tercih edeceğim ona karar verdim ancak anakarta karar veremiyorum. MSI'ın bir anakartı gözüme çarptı bu sabah fiyatı da fena değil gibi. Daha iyi opsiyon var mıdır...
  10. Ataxiones

Keşke Bundanım Olsa :(

72.299 TL yazıyor içine girince anlamadım vallahi https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog-crosshair-x870e-glacial-wifi-9600mhz-oc-rgb-m2-am5-e-atx-anakart-p-57374
  11. Ataxiones

Araba mı yoksa bu mu? :D
  12. Ataxiones

60 Bin TL Civarı Bi Sistem Önerirseniz Sevinirim.

Dostum bu fiyata bu sistem bence fazla iddialı. Yerinde olsam fazla beklemezdim fırsat kaçabilir. Bu tarz sistemler genelde stoklu oluyor çünkü. yine bir baktım sağa sola ama yok bu sistem fiyatı bu özelliklerde başka yok gibi şuan için
  13. Ataxiones

Haklısın aslında düşününce bence de toplanabilir. Asus olmasın da X olsun. Ama Rog da bi başka duruyor be... Sadece Rog olduğu için ürün alan arkadaşlarım var delisi çok bence de çok güzel duruyor yalan yok
  14. Ataxiones

Ahhh nerede o günler... Baksana sisteme melek gibi. Fiyatı görmedim sayıyorum :D
  15. Ataxiones

🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

Sabah sabah çok güldüm :D
Geri