Vay be ne güzel dertler var.. Geçenlerde story olarak atmışlardı bu ürünü NZXT Kraken Elite LCD ips ekranı var nzxt olması da cabası. ben kraken x63 kullanıyorum açıkçası çok memnunum bi bak istersen biraz yüksek gibi duruyor ama ips olması ekranın bence karşılar aradaki cüzi fiyat farkını
Mantıklı kart aslında ama bilemedim ya. Nvidia fan boyu nesilden geliyorum galiba. Ama şunu kabul edebilirim bu fiyata aynı performansı verecek nvidia 2. elde belki bulunur. Kesin değil
Merhaba sistemimi güncellemek istiyorum ve bu sefer bembeyaz bir sistem olsun isteğim var. Ekran kartı olarak Sapphire Pure 9070 Xt tercih edeceğim ona karar verdim ancak anakarta karar veremiyorum. MSI'ın bir anakartı gözüme çarptı bu sabah fiyatı da fena değil gibi. Daha iyi opsiyon var mıdır...
Dostum bu fiyata bu sistem bence fazla iddialı. Yerinde olsam fazla beklemezdim fırsat kaçabilir. Bu tarz sistemler genelde stoklu oluyor çünkü. yine bir baktım sağa sola ama yok bu sistem fiyatı bu özelliklerde başka yok gibi şuan için
Haklısın aslında düşününce bence de toplanabilir. Asus olmasın da X olsun. Ama Rog da bi başka duruyor be... Sadece Rog olduğu için ürün alan arkadaşlarım var delisi çok bence de çok güzel duruyor yalan yok