Ataxiones isimli üyenin son içerikleri

1. A

Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz IPS 2K Fiyat İndirimi!!!

Monitör ihtiyacı olanlar için görmüşken sizinle de paylaşmak istedim. Akakçe fiyatlandırmasına göre fiyatı yine aşağıya çekilmiş. Değerlendirmek isteyen varsa mutlaka bir göz atsın derim. Ürün link
  2. A

Philips bu monitor alınır mı?

Bence artık bu fiyat bandlarında VA monitör satın almak çok yanlış. IPS panel olup da benzer fiyat ve kalitede çokça fazla ürün bulabilirsin. Gaming gen ve sinerjiye falan da bak istersen
  3. A

🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 2K 260 Hz Beyaz 9.999 TL

Valla kağıt üstünde iyi duruyor epey üzerinden de inceledim sRGB desteği Vesa falan da varmış. Bence makul
  4. A

Ben az önce sordum, üründe ölü piksel garantisi mevcutmuş tek ölü piksel dahi olsa değişim olduğunu söylediler. Sanırım AOC ile aynı politikada bu ürün de
  5. A

League Of Legends dusuk fps

Riot yapmaa!! Ama düzelir hızlıca merak etmeyin
  6. A

Rtx 4060 laptop lolde 150 fps veriyor normal mi

Aslında Lolde işlemcin ne kadar iyiyse o kadar fazla fps alıyorsun. İşlemci ısınla alakalı bir problem yaşıyor olabilirsin.
  7. A

Bence fiyatına göre özellikleri çok iyi, bir inceleme videosu ya da onun gibi bir şey izlemek ve araştırmak gerek tabii ama beyaz olması bile benim satın alma dürtülerimi harekete geçirdi :)
  8. A

🔥İndirim Deepcool Le520 240mm RGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

senin için de güzel bir tercih olabilir LE520
  9. A

INTEL ARCB580 BATTLEFİELD 6 İÇİN ALINIR MI?

Bence kesinlikle alınmaz oyun zaten 69 dolar. Daha iyi performans veren bir ekran kartı tercihi yapıp sonrasında oyunu satın alabilirsen ileriye dönük çok mantıklı bir şey yapmış olursun 1759994369 ya da direkt oyunu satın al eğer bilgisayarınmda bir revizasyon istiyorsan
  10. A

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Taksit seçeneğinin olmaması evet biraz üzücü fakat peşin fiyata ya da taksit sayısını çok arttırmadan almak isteyenler için bence harika bir ürün. Oled teknolojisi artık eskisi kadar sorunlu da değil. Ben çok isterdim açıkçası. Satın alan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilirse çok sevinirim.
  11. A

Yardım Gamegaraj mı Asus mu?

Lenovo alınmaz, bu alınmaz gibi yorumlara bence çok da takılma. En iyi bilgisayar sana ve bütçene en çok uyandır. O an fiyatı en avantajlı ürün neyse onu almak en mantıklısı bence. Asus markasının garantide ciddi problemleri var ben yönelmezdim ama ürün kötü mü asla değil. Gamegaraj tabii ki...
  12. A

Asla pişman olmayacağın bir ürüne sahipsin şuan hayırlı olsun. Fiyat segmenti göz önüne alındığında muhteşem bir ürün kategorisine giriyor bence. Bir ara LT520 ve LT720 beyaz modelleri vardı ben onlara tam anlamıyla BAYILIYORDUM. Hem performansı çok iyi olduğu söyleniyordu ben tasarım olarak da...
  13. A

Sinerji Çarşamba İndirimi 5070 li Sistem Güzel Fiyat

Aslında benim de bu sistemde gözüme batan tek şey anakartın seviyesi sanırım. Ama söylenildiği gibi B760 a 300 küsür tl fark ile çıkılabiliyorsa ve bu sinerjinin bir fiyat hatası değilse, yani siparişten sonra arayıp iptal ettirmeyecekse sistem makul bir hal alıyor.
  14. A

50-55k arası sistem önerir misiniz?

Monitöre ihtiyacın var mı peki? Son birkaç gündür Mocha diye bir sistem var sinerjide birkaç kişiden daha gördüm fiyatı fena değil bence gigabyte kullanılmış ekran kartı 5070. Fiyatını hatırlamıyorum ama 45-50 arasındaydı. daha dün youtube da önüme düştü sponsorlu youtube reklamı. oyun...
  15. A

DeepCool markasını şahsen çok beğeniyorum. Uygun fiyat maksimum performans gibi bir mottoları var sanki. İndirim güzel almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Geri