aTee isimli üyenin son içerikleri

1. A

Rx 6750 xt Ekran Kartına İşlemci Önerisi

Anladım teşekkür ederim yardımınız için.
  2. A

Merhaba benim bu konularda pek bi bilgim yoktu hazir sistem almıştım. İslemcisini cahilligimden apu modeli olarak siparis vermisim. 5600g islemcim var hazir sistemimde. Fakat cok darbogaz aliyorum cok rahatsiz ediyor beni. Butcem mevcut almisken güzel birsey olsun istiyorum. 5600den daha iyi bir...
  3. A

Merhabalar. Msi Radeon Rx 6750 Xt ekran kartı ve Msi A520M-Pro anakartım ve AOC'nin 240hz 0.5ms 1920x1080p monitörüm var. Bunlara uygun bana alabileceğim bir işlemci önerir misiniz? Amd ryzen 7 5700X almayi dusunuyorum 120mm lik bir sıvı sogutmam var bu yeterli olur mu?
  4. A

Toplama Sistem Önerisi

Oyle mi diyorsunuz peki onerebileceginiz hazır sistem var midir acaba?
  5. A

Toplama Sistem Önerisi

Merhaba ekipman ve monitör haric 32k ediyor bu sistem. Ne dersiniz?
  6. A

Toplama Sistem Önerisi

Merhabalar suan yaklaşık 30-35k bandında bir bütçem mevcut. Hazır sistem almak istiyorum. Böyle bir sistem almaya düşünüyorum. Fikirleriniz nedir. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür
  7. A

Sıvı Soğutma Söküm ve Montajı

anladım teşekkür ederim.
  8. A

anladım. şu anlık zaten öyle bir durumum yok. biraz zaman sonra düşünüyorum. işlemcim darboğaz yaptığı için değiştirmek zorundayım. bir video falan var mı peki. basit anlayabileceğim düzeyde.
  9. A

Merhabalar. geçenlerde yeni bir sistem aldım ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. şuan ki sistemimde sıvı soğutma takılı durumda. bunun sökümü nedir ve nasıl olur hiç bilmiyorum. sıvı soğutmanın sökülüp yeni işlemcimi takmam gerekiyor. bunun için nelere dikkat etmemi önerirsiniz. neredeyse hiç...
  10. A

Bilgisayar Masası Önerisi

Merhaba, yaklaşık bütçem 3 bin TL'ye yakın. İnternetten bir sürü site araştırdım fakat hangi siteye güvenebileceğimi bilemedim. Güvendiğiniz site ve önerdiğiniz masa marka modeli var ise benimle paylaşır mısınız. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. A

Amd Ryzen 5 5600G- Amd Radeon Rx 6750 XT Fps Sorunu

tamamdır çok teşekkür ederim sağ olun. biraz daha düşünüp kararımı vereceğim. tekrardan teşekkür ederim.
  12. A

anladım teşekkür ederim biraz daha araştırma yaparak karar vereceğim 5800x3d mi yoksa 5600 işlemci mi alacağıma. 5800x3d işlemcisini alırsam. darboğaz sorunum ortadan kalkar mı 1080p görüntü grafiklerinde. fps sorunum çözülmüş olur mu? 1683365978 çok teşekkür ederim sağ olun.
  13. A

merhaba peki 5600 yeterli olur mu dersiniz. 5800x3d modeline bakmamı önerir misiniz? fiyatı biraz fazla gibi geldi bana. o fiyatın karşılığında bir performans verir mi sizce 1683365606 anladım peki son bir soru sormak istiyorum. şuanki işlemcime sıvı soğutma takılı durumda. bunun söküm ve...
  14. A

evet monitörümden memnunum şuan ki fiyatı da 10kya yakın sanırsam yeni bir monitör almaktansa dediğiniz gibi işlemciyi değiştirmek bana da mantıklı geldi. peki 5600 almamı mı yoksa 5800x3d modelini mi almamı önerirsiniz. o fiyatın karşılığını verir der misiniz?
  15. A

merhaba 2k monitöre geçiş yaparsam darboğaza çözüm olmuş olur mu? bu bilgisayar parçalarından fazla anlayan birisi değilim. başka bir arkadaşta apu işlemcini direkt 5600 ile değiştir demiş. sizce hangisini yapmak daha mantıklı çözüm olur? 2k monitör almak mı yoksa işlemcimi değiştirmek mi...
Geri