ATG75 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ps5 dualsense arızalı mı anlayamadım

1720779336 Eyvallah dostum götüreceğim
  2. A

Ps5 dualsense arızalı mı anlayamadım

1 hafta önce ps5 kolu aldım L2 tuşu yani sol alttaki tuştan gta da ilerlediğimde ses geliyor sürekli uncharted oyununda kayıt yaparken de geliyor o ses yani L2 tusunu sertlestiriyor kendi kendine garantiye vereyimmi herkesde mi böyledir ? VİDEOSU...
  3. A

Ucuz ssd laptop için önerisi olan varmı

Ssd almak istiyorum en ucuzu 500 gb hangisi bilrn birinvarmı
  4. A

PS3 GTA5 MOD MENU İSTEYENLERE

BUTUN MOD MENULERİN LİNKLERİ BOZUK BENDE BİR TANE BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM
  5. A

PS3 GTA 5 TÜRKÇE YAMA

6. A

PS3 GTA 5 TÜRKÇE YAMA

Merhaba arkadaşlar ps3 gta 5 yamasının çok arandığını gördüm burda size bir youtube kanalı paylaşacağım ordan indirebilirsiniz PS3_oyun
  7. A

Ryzen5 7600 gtx4070 tam performans çalıştırır mı

Eyvallah reis 1715889666 Başta yanlış yazmıştım eyvallah 1715889680 Eyvallah sağol
  8. A

Ryzen5 7600 gtx4070 tam performans çalıştırır mı

Merhaba gençler güzel bi sistem toplamak istiyorum fakat işlemci konusunda kararsın kaldım ryzen 5 7600 gtx 4070 i tam performans çalıştırır mı
  9. A

Samsung Odyssey G4 Alınır mı?

Çizgi direk gidiyor kanka arkasında değil
  10. A

Samsung Odyssey G4 Alınır mı?

Reis bendede var g3 futbol oynunda çizgiler siyah piksel oluyor kamera haraket ettiğinde sendede oluyor mu
  11. A

Yardım Odyysey g3 karanlık renkler sorunu

İyi geceler kanka bir şey sorabilir miyim monitör hakkında
  12. A

Yardım Odyssey g3 kararma sorunu

Odyssey g3 144hz monitörümde pes oynarken gecikme süresini en hızlıya ayarladığımda kamera haraket ederken sahanın çizgilerinde siyahlık çıkıyor izlediğim videolarda gecikme süresini arttırdıklarında ghosting azalıyordu fakat bende çoğaldı bu kronik mi kronik değil ise 165hz lik model ile...
  13. A

Yardım Odyssey g3 kararma sorunu

Odyssey g3 144hz monitörümde pes oynarken gecikme süresini en hızlıya ayarladığımda kamera haraket ederken sahanın çizgilerinde siyahlık çıkıyor izlediğim videolarda gecikme süresini arttırdıklarında ghosting azalıyordu fakat bende çoğaldı bu kronik mi kronik değil ise 165hz lik model ile...
  14. A

Yardım Odyssey g3 fifa pes görüntü bozulması

Geri