atherion isimli üyenin son etkinliği

• A
    atherion, Ne Kadar Çok Fan O Kadar İyi Mi Demektir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bana kalırsa değmez ama yinede senin tercihin eğer güçlü bileşenler kullanıcaksan soğutması zor olur ama bir yandan da avantajlı hava alıcak alanlar geniş...
  • A
    atherion, 7-8k Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence güzel ama bu monitör konuları çok ama çok önemli ölçüde piksel ve ghosting olmamasına dikkat etmek lazım ghosting senin için sorun değilse samsung...
  • A
    atherion, Ne Kadar Çok Fan O Kadar İyi Mi Demektir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam iyi düşünmüşsün bence mantıklı ama fanların konumlandırmalarını çok ama çok iyi yapman lazım mini kasalarda hava akışı en önemli etkenlerden biri hava...
  • A
    atherion, Anakart önerisi 17k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Pardon hocam uykusuzum da beni kafam baya gitmiş AMD ve ATX gerisi fark etmez 1759461722 Ryzen 7 9800x3d ile kulanıcam renk siyah olsun sistemim siyah...
  • A
    atherion, Anakart önerisi 17k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    kısıtlı dedim 17500TL yi geçmesin 17500 altıda olabilir demek istedim dalgınlığıma gelmiş hocam pardon
  • A
    moza r3, thurstmaster t300rs gt ve moza r5 arasında kaldı yeni başlıycam keyif yapıcam stand almama gerek varmıdır siz bu üçünden hangisini önerirsiniz ben...
  • A
    atherion, Kasa-PSU kategorisinde MSI Gungnir 300R Airflow kasa alıcam yardım başlıklı bir konu açtı.
    MSI Gungnir 300R Airflow kasasını almayı düşünmekteyim fakat bununla beraber arctic liquid freezer III pro 360 Argb almayı düşünüyorum bu kasaya uyar mı...
  • A
    atherion, Anakart kategorisinde Anakart önerisi 17k başlıklı bir konu açtı.
    DDR 5 bir sistem topluyorum ve bana ideal mosfet soğutuculu güzel bir anakart lazım bütçem kısıtlı biraz bütün markalar olur marka fark etmez ama daha çok...
  • A
    atherion, Ekran Kartı kategorisinde RTX 5080 ve RTX 5070 Tİ arasında kaldım başlıklı bir konu açtı.
    RTX 5080 ve RTX 5070 Tİ arasında kaldım ve kafam çok karışık RTX 4060 ti GB DDR4 bir sistemim var DDR5 e geçeceğim işlemci olarak ryzen 7 9800x3d...
Geri