ati1307 isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Asus Prıme Radeon RX 9070xt 16gb 🔥 30.999 TL 🔥

ben de sabah aynı kartı çektim 20 dk falan fiyatı öyle kaldı iki üç günde bir sabahları rastlıyorum benzer bir karta onlar daha iyi modeller oluyor bence boşa iade etme
  2. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

9070 alınır ama sabah random f5 atarken daha iyi marka ve model kartları 32-34 arası sıkça görüyorum o bile değmeyebilir. ben salıyorum bu ölücülük işini iki haftam boşa gitti
  3. A

❌İndirim Bitti! MSI Geforce RTX 5070 12g Inspıre 3x Oc Gddr7 Dlss 4 192 Bit Ekran Kartı 27999 TL

dostlar birkaç haftadır takip ediyorum çok yoğun ilgimi alıyor aramızda forum işlerinden veteran varsa; böyle beş on değil de bir saat aralığında tükenmeyecek güzel fırsatlar çıkıyor mu hiç? Kaç kere oldu on dakika geçmiş başlıktan hiçbir şey alınmıyor bu iş hep böyle midir?
  4. A

🔥İndirim .

bak bak 18:08 de almış XD. biz boşuna bin kere f5 attık dimi o sekiz dakikada, burada herkes enayi zaten kimse sepete koymayı da denememiştir
  5. A

🔥İndirim .

adamlar sahte görsel üretip buraya getiriyor inanılmaz gerçekten. yok dostlar indirim falan şu firmayı da kara listeme aldım iyi oldu
  6. A

🔥İndirim .

o işlemciyi (9900x) ben alamadıysam kimse alamamıştır birader inanmıyorum indiriminize bir saat önceden başladım f5 e
  7. A

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Bunu yazmak için hesap açtım; silivri vatandaki gigabyte kartı adam elimden aldı pardon satmışız diye. Başlık çıkalı dört dakika olmuşken gördüm 3-4 dakika içinde koşarak gittim zaten, zaman kaybettiksem 30 saniye falan arabayla gitsem daha hızlı olur mu diye düşünmekten gitmiştir. Bunları...
Geri