Evet ama oyunlardan farklı bir hikaye anlatıyor denebilir. Karakterlerin çoğu aynı ama olaylar ortamlar farklı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Berserki de birkaç ay önce okudum. Okuduğum ilk manga. Tükçe'de şu ana kadar 8 cilt baskı yapıldı sanırım. Devamını internetten okuyorum.
Mass Effect yazacaktım tam. Açık dünya istiyorsan Dragon Age serisine bak mass effecti yapan firmanın oyunu ama ortaçağ teması.
Açık dünya değil ama uzay teması istiyorsan Halo serisine bak.
Mangalarla hiç aram yok. Sadece Berserk mangasını okudum. 40 cilt falan var 14 cildini okudum şimdiye kadar. Tavsiye ederim. Animesini de izledim.
Vol. dediğin de yanlış hatırlamıyorsam içinde birkaç cilt olan kalın versiyon.
Evet Last of Us kadar akıcı ve hızlı değil ama last of usdan sonra yüzüne bakılmayacak kadar olduğunu da sanmıyorum. Ben part 2 yi geçen ay oynadım. Hemen üstüne rdr 1 oynadım. Asıl kütüklük rdr 1'de. Hem rdr 2 nin hem last of us'ın teknik anlamda ne kadar iyi olduğunu gördüm tekrar.
Evet ama...
Rdr 2 kütük mü ? Ağır diyecektin sanırım. Çünkü kesinlikle kütük değil, hareketler ve animasyonlar çok iyi. Last of Us 2 de teknik olarak çok iyi oyun ama 250 saat oynatacak kadar gameplay'i olduğunu düşünmüyorum.
Iyi bir hikaye ve bağlantı istiyorsan mass effect tabii ki. 100 saate yakın oynanış süresi var. İlk oyunun aksiyon kısmı biraz kötüdür ama dayanırsan hikayesi için değer.