https://hukuk.medeniyet.edu.tr/tr/egitim/ders-programlari
Linkten bu iki programı indirip bu senenin ders programlarına bakabilirsin. excel olarak açılan tabloda her sınıfın programına bakabiliyorsun. Üstü fosforlu çizilmişler seçmeli dersler.
Yatay geçiş falan yapanlar oluyordu. Ne kadar zordur bilmiyorum. Hocaların hemen hemen hepsi iyiler hem ders sırasında hem ders çıkışı yanlarına gidip soru sorabiliyorsun. Ya da derslik binasının yanında hocaların binası var hepsinin odası var en kötü odalarına gidersin. Maillere de dönüyorlar...
Tebrikler. Ben 16 bin sıralama ile 2022'de girmiştim 17binle kapatmıştı. Geçen ay mezun oldum. Okul iyidir büyük ihtimal memnun kalırsın. Sosyal açıdan biraz kısıtlı ama 4 yıl öncesine göre çok daha iyi durumda kampüs. Hocaların hemen hemen hepsi çok iyi. Marmara da yazabilirsin o da aşağı...
Valla ne yapıp edip verdik bütleri. ALLAHIN CEZASI ORTALAMA 2.99'DA KALDI 3 OLSA ONUR BELGESİ ALACAKTIM İNTİHAR EDECEM
HAFTAYA CENAZEME GELİN. EREN GELMESİN.
Adamların oyunlarına Türkçe ve yerel fiyatlandırmama koymamasını geçtim online oyunlarında hilesiz server yok. Bugün yıllar sonra rdr yükledim online girdim birden fazla hileye denk geldim 15dkda.
Lavuk serverdaki hepimizi toplayıp Saint Denis'teki kodese ışınlıyordu.
Sonra tramvaya bindim...