AtiIIa isimli üyenin son içerikleri

1. AtiIIa

Kitap önerisine ihtiyacım var ve berserk mangası hakkında bir kaç soru

Evet şimdi gördüm bu ay yayınlanmış sanırım. Berserk 1997 dizisi ilk 12 cildi anlatıyor. En popüler kısım da burası.
  2. AtiIIa

Kitap önerisine ihtiyacım var ve berserk mangası hakkında bir kaç soru

Evet ama oyunlardan farklı bir hikaye anlatıyor denebilir. Karakterlerin çoğu aynı ama olaylar ortamlar farklı. Kesinlikle tavsiye ederim. Berserki de birkaç ay önce okudum. Okuduğum ilk manga. Tükçe'de şu ana kadar 8 cilt baskı yapıldı sanırım. Devamını internetten okuyorum.
  3. AtiIIa

Steam ücretsiz profil ögeleri

Şimdiye kadarki en iyi paketlerden biri.
  4. AtiIIa

Starfield Tarzı Açık Dünya Oyun Önerir misiniz..?

Mass Effect yazacaktım tam. Açık dünya istiyorsan Dragon Age serisine bak mass effecti yapan firmanın oyunu ama ortaçağ teması. Açık dünya değil ama uzay teması istiyorsan Halo serisine bak.
  5. AtiIIa

Yardım Hikayesi güzel steamda indirimde olan oyunlar önerir misiniz

https://store.steampowered.com/app/1328670/Mass_Effect_Legendary_Edition/
  6. AtiIIa

Berserk mangası nasıl?

Mangalarla hiç aram yok. Sadece Berserk mangasını okudum. 40 cilt falan var 14 cildini okudum şimdiye kadar. Tavsiye ederim. Animesini de izledim. Vol. dediğin de yanlış hatırlamıyorsam içinde birkaç cilt olan kalın versiyon.
  7. AtiIIa

TLOU 2 dışında oyunlardan zevk alamıyorum

Evet Last of Us kadar akıcı ve hızlı değil ama last of usdan sonra yüzüne bakılmayacak kadar olduğunu da sanmıyorum. Ben part 2 yi geçen ay oynadım. Hemen üstüne rdr 1 oynadım. Asıl kütüklük rdr 1'de. Hem rdr 2 nin hem last of us'ın teknik anlamda ne kadar iyi olduğunu gördüm tekrar. Evet ama...
  8. AtiIIa

TLOU 2 dışında oyunlardan zevk alamıyorum

Rdr 2 kütük mü ? Ağır diyecektin sanırım. Çünkü kesinlikle kütük değil, hareketler ve animasyonlar çok iyi. Last of Us 2 de teknik olarak çok iyi oyun ama 250 saat oynatacak kadar gameplay'i olduğunu düşünmüyorum.
  9. AtiIIa

Steam indirim oyun önerisi

Ne tarz seversin neleri oynadın https://store.steampowered.com/app/1328670/Mass_Effect_Legendary_Edition/
  10. AtiIIa

Temu alışverişinde "Çin içi transfer süreci" nedir?

Araya hafta sonu girdi diyedir.
  11. AtiIIa

Temu alışverişinde "Çin içi transfer süreci" nedir?

Sorun yok normal bir şey.
  12. AtiIIa

Steam yaz indirimleri bu sepet Alınır mı?

Escape the backrooms iyi oyundur 2-3-4 kişi oyna sarar.
  13. AtiIIa

Dava işlerinden anlayan biri lazım (hesapcomtr dava edicekmiş)

Bu yazdığınızın marka kötülemeye gireceğini sanmıyorum. Bunun için dava açsalar bile bir şey çıkmaz. Ciddiye almayın.
  14. AtiIIa

Kawaii Faruk ve distribütörü Episode 2:sonun başlangıcı

Efsanevi hikaye hocam, keşke perma yemeseydiniz de devamı gelseydi.
  15. AtiIIa

Hikayeli Oyun Serisi Önerisi

Iyi bir hikaye ve bağlantı istiyorsan mass effect tabii ki. 100 saate yakın oynanış süresi var. İlk oyunun aksiyon kısmı biraz kötüdür ama dayanırsan hikayesi için değer.
Geri