atillacan00 isimli üyenin son içerikleri

1. atillacan00

🔥İndirim DAREU EK60 HE Manyetik Switch Klavye 1399 TL

Yaklaşık 1.5-2 yıldır EK75 Pro kullanıyorum ve aldığımdan beri çok memnunum. Marka genel olarak fena değil ben ek60he de alıp denemeyi düşünüyorum
  2. atillacan00

Atk blazing Sky f1 pro mu vxe mad r mı?

Mad R'ın bataryası çok düşük. 8k hz de kullanacaksanız sıkıntı çekersiniz.
  3. atillacan00

Yardım Valorant van 79 hatası alıyorum yardım

Çözebildiniz mi hocam aynı hatayı alıyorum
  4. atillacan00

Dareu ek871gtr alınır mı

evet ama ek75pro almanız daha iyi olur
  5. atillacan00

Dareu ek871gtr alınır mı

rengi pek önemli değildi ama 2 gün önce aldım bugün geldi klavye ve bunuda bugün gördüm ne yazıkki
  6. atillacan00

Dareu ek871gtr alınır mı

ek75 proyu görmeden ek871gtr almıştım şuan da ondan yazıyorum valla çok güzel klavye ama ek75 proyu kaçırdığıma çok üzüldüm açıkcası. Buna sarı switch alıp kullanmayı düşünüyorum ama stok gelen redler de çok tatmin edici
  7. atillacan00

2000 tl civarı hot-swap klavye önerisi

Bunu gördüm düşündüm de ama %60 kullanamıyorum bu tkl olsa hiç düşünmeden alırdım.
  8. atillacan00

2000 tl civarı hot-swap klavye önerisi

Dareu Ek75 almaya karar vermiştim ve çok hoşuma gitmişti ama hotswap olmadığı için vazgeçtim. Ek871gtr düşünüyorum ama değer mi bilemedim. Klavyeden beklentilerim %60 veya %100 olmaması mümkünse tkl olması rgb veya beyaz ışıklı olabilir ve hotswap olması. Bütçem belirttiğiö gibi 2000 tl civarı...
  9. atillacan00

Öneri RTX 3060 Ti vs RTX 4060 Ti vs 3070 Ti vs 3080

Önerim 3080 almanız hocam. En kötü darboğazı biraz düşürmek için grafik ayarlarını yükseltirsiniz.
  10. atillacan00

600-700 TL ye Alınabilecek en iyi mouse

Kablosuz olsa süper olur. Kablolu olarak g203 düşündüm fakat o fiyata değer mi bilemedim. Önerilere açığım bütçeyi biraz daha yükseltebilirim.
  11. atillacan00

Çözüldü✓ 90K ya böyle bir bilgisayar topluyorum, yoruma göre sipariş vericem

Acelen yoksa 4080 Super'i bekle derim. Daha düşük fiyattan piyasaya çıkacak.
  12. atillacan00

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Yani bu saatten sonra verseler ne vermeseler ne
  13. atillacan00

%75 klavye önerisi yapar mısınız

https://amzn.eu/d/0RVZ2n4 Şöyle bir şey düşünüyorum bu fiyata daha iyisi var mıdır? Tkl ve hot swap olarak.
  14. atillacan00

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Haber gelince birisi etiket atabilir mi?
Geri