Atius isimli üyenin son içerikleri

1. Atius

65" Televizyon Önerisi 40.000 Tl

miniledi aldım teşekkürler
  2. Atius

https://www.vatanbilgisayar.com/bu-geceye-ozel-secili-urunlerde-webe-ozel-fiyatlar-kampanyasi/65-inc-75-inc/televizyon/?stk=true var mıdır güzel şeyler
  3. Atius

300+ level local dimming zones demiş bu model için
  4. Atius

50k için değer mi sence bu ürün o bantlara çıkınca daha iyisi bulunur mu? hiç bilgim yok televizyon taraflı bir kere alayım ömürlük gitsin istiyorum servis konusunda sorun yaşar mıyım
  5. Atius

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GG9VKMHC?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 bu 144 değil mi bunu sipariş veriyordum
  6. Atius

Chatgpt ile tüm özellikleri ve fiyatı konuştuk cevabı şu oldu: 👉 Ben iFFALCON alır geçerdim.
  7. Atius

Sistem Yükseltmesi İçin Tavsiye

Hepinize teşekkürler sipariş verdim
  8. Atius

Selamlar arkadaşlar, 65-75” arası, ağırlıklı olarak PlayStation ve Netflix için kullanacağım bir televizyon arıyorum. Bütçem yaklaşık 40 bin TL civarı. Son günlerde özellikle IFfalcon modelleri dikkatimi çekti çünkü fiyat/özellik tarafında bayağı avantajlı görünüyorlar. Ancak servis konusu ve...
  9. Atius

Hemen ekledim teşekkür ederim uyarı için. Her şey sürekli zamlanıyor zamlanmadan gerektikçe güncele çekmeye çalışıyorum bilgisayarı bu işlemcinin yeteceğini düşünüyor musunuz?
  10. Atius

[H2 id='Sistem+Ykseltme+Tavsiyesi']Sistem Yükseltme Tavsiyesi[/H2] Selamlar, Mevcut sistemimi aşağıya detaylı şekilde yazıyorum. Özellikle oyun performansı (FPS, stabilite) açısından yükseltme yapmayı düşünüyorum ve işlemci tarafında Ryzen 7 9800X3D’ye geçmek aklımda. Sizce mantıklı bir upgrade...
  11. Atius

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

hocam konuyu kirletme
  12. Atius

Bu Playstation 5 alınır ? 20.999 TL

Ben 2 ay önce 28e aldım bi sorun var gibi ama ne bilemedim :D
  13. Atius

Bu Playstation 5 alınır ? 20.999 TL

Anlayanı vardır arkadaşım soruyor da bu linkteki ürün alınır mı sizce? veya şuan en uygun alınacak ps5 linklerini atabilecek var mı teşekkürler şimdiden...
Geri