Samsung S24 telefonum var ve bunu toyota corolla aracıma bağlamak istiyorum. Başka kablolar kullandım ama ya bağlanmadı ya da bağlandıktan sonra kısa sürede bağlantısı geri gitti. Kısa bir tane bir ucu Usb-C diğer ucu Type-C olan bir kablo önerebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba anneme hamur yoğurma makinesi alacağım 5000 TL'ye kadar bütcem var. Hamur yoğurma makineleri ile ilgili pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Selam dostlar yeni telefon alacağım. Uzun süredir telefon piyasasını takip etmiyorum pek bir fikrim yok. Günlük hayatta kullanabileceğim hızlı performansı yüksek bir telefon arıyorum. Hangi telefonları Önerirsiniz?
https://www.beymen.com/tr/p_marmot-col-29c-kaz-tuyu-800-fill-uyku-tulumu_1433827?gad_source=4&gbraid=0AAAAADwoXQCCa7ktMd-z7VCW65mQ1gah7&gclid=EAIaIQobChMI_fyi9pn3hQMVXjkGAB3LRAAeEAQYCCABEgIvd_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Çok iyi uyku tulumudur hocam gün boyu içindeyim
Yeni fibere geçtim ama birkaç problemim var telefonu kullanmaya başladığım an mobil veri kullanıyor biraz bekliyorum sonra wifiye bağlanıyor önceden olmuyordu bu problem şimdi neden oluyor sizce