Arkadaşlar herkese selamlar, teyzeme 18-19 k bütçe ile akıllı telefon alacağım kendisi için daha çok akıcılık, uzun ömürlülük, kamera ve pil performansı önemli. Oyun oynamıyor. Benim aklımdan Samsung Galaxy a56 5g 256/8 Geçiyor siz ne dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...
Arkadaşlar herkese merhaba mühendislik için bu laptopu gördüm fiyatına göre nasıldır? alınır mı bir sıkıntısı var mı veya ileride yaşayacağım?
Yardımcı olursanız sevinirim. (Trendyolda 45K)...
Evet hocam arkadaşlar söyleyince ben de çok şaşırdım böyle bir üniversitede böyle hocalar çok garip bence tercih listesine koyulacak bir üni ayrıca 38 k ile kapatmış bence daha da ileri cekicek bu sene akredite olayı falan da var bildiğim kadarıyla ünide Ford ve Toyota ofisleri de var staj için.
Merhaba esogude mi okuyorsunuz? Esogu uçak mühendisliğini belki gelir diye yazmak istiyorum. Eğer okuyorsaniz bilgisayar mühendisliği bölümü nasıl? Eğitim olanak falan? Tesekkurler
Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar bana Sakarya üniyi önerdi ceng için eski İTÜ kampüsü imiş. Kadrosu da iyi gibi siz de bir bakar mısınız ayrıca Sakaryada staj imkanları çok dediler.
Merhaba hocam diş hekimliğinin okunmasınin maliyetli olduğunu ayrıca klinik açacak para yoksa asgari ile sürünen çok kişi gördüm o yüzden pek düşünmüyorum.