Alış satış site üzerinden olacak. Satın alırken önce para yatırılıp site üzerinden alım yalıldıktan sonra alıcıya takas teklifi gönderilecek, satış yaparken de önce takas teklifi gönderilip sonra siteden para çekilebilecek. Sitenin güvenilirliği önemli tabii
1760192231
Reklam işini...
Merhaba dostlar, cs oynayamış olan herkes biliyordur ki bu bıçak, eldiven ve diğer değerli skinlere olan rağbet oldukça fazla. Ben de bir miktar sermaye ile bu işe girmeyi düşünüyorum. Öncelikli hedefim Türk kullanıcılar olacak çünkü piyasada bynogame ve birkaç önde gelen şirket hariç güvenilir...
Eyvallah reis sağolasın bildiğim kadarıyla anc olanların kutusunun üstündeki kulaklıkların biri üstte diğeri altta olması lazım onu biliyorum anc li anc ayırmak için onun harici kutulu faturalı alsam çakma çıkmaz herhalde
Sıfırı çok para ikinci eli de 5k dan başlıyor 4k ya alsam bana baya uyguna gelmiş olacak iyice alkolle temizlesem olmaz mı veya telefoncuya vs temizleyen bir yer varsa temizletsem
Airpods 4 anc li model alacağım ikinci el 4000 tl ye ürünün faturası kutusu vs var sadece garantisi bitmiş geçtiğimiz ay. Garantisinin olmaması ve 2 yıllık bir cihaz olması sebebiyle pil ömrü vs bitmiş midir alınır mı