Ben sana laf anlatmaya çalışmayacağım artık lütfen yazma
1786875116
70k gelse de mezuna bırakacaktım o yüzden sınav anında sallayasım geldi zaten ciddi girmemiştim her türlü mezun kafasındaydım o yüzden sıkıntı yok
Ben öyle bir şey iddia etmedim sadece bir konu açtım öylesine şansımı denedim olmayacağını anladım olay bu neden bu kadar kastınız anlamadım ki ben çok zekiyim vs demedim çalışmadan bu neti yaptığımı söyledim inanmadı bir arkadaş ona kendimi açıkladım yani ne sizin derdiniz
Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
1786823257
Seneye sınav açıklandığı zaman bir daha yükselt seneye sonucumu da atıyım bu sefer çalışcam ama hem @Shix2x de farkı görmüş olur
Herkesi kendin gibi mi sanıyosun sen, sen lise boyu ders dinlemediysen arka sırada sohbet muhabbet ettiysen son sene çalışsan da bir şey yapamazsın zaten. Belli ki çalışmana rağmen bir başarı elde edememişsin ondan kaynaklı galiba bu haset
1786780325
merak etmiş olman normal ben sonucu direkt...
Sonuç bu şekilde tyt matı salladım onu çözsem belki 100k ya girermişim de yine mezuna bırakacağım için sıkıntı yok. Şu an mezuna bıraktım bakalım hayırlısı herkese teşekkür ederim ilgisi alakası için
1786751235
Al bak sonuç burda çalışmadan yaptım var mı sıkıntı
ya zaten özel hocamla ilerletcem süreci genel olarak aynı zamanda koçluk da yapacak. dershaneyi istememin temel sebebi düzenli her konuyu görmem, her hafta düzenli türkiye geneli denemelere girmem vs. gerekmedikçe veya beni yavaşlattığını hissettiğimde gitmem dershaneye.
özel hocam var aynı zamanda koçluk da yapacak dershane de düzenli konuları görmek için ve rakip olsun diye
1785450871
annem babam doktor ben de doktor olcam kesin orası. mühendislik yazacağım okumam daha iyi