Atlas007 isimli üyenin son içerikleri

1. A

İnternet Yokken Steam Açılmıyor

Hocam iOS telefonda USB ile internete bağlama seçeneği çıkmıyor zaten otamatik bağlanıyor olması gerekiyor diye biliyorum kişisel erişimi açınca
  2. A

Hocam dediklerini yaptım telefon PC ye bağlandı fakat internet gelmedi
  3. A

Hocam aynı gibi
  4. A

Hocam denedim Yt den de baktım ai yada sordum denedim fakat bağlanmadı telefonun internetine
  5. A

Steam İnternet Olmadığı İçin Açılmıyor?

Fotoğraf hata veriyor Steam logosunun etrafında yuvarlak çizen mavi yuvarlak çiziyor
  6. A

Steam İnternet Olmadığı İçin Açılmıyor?

Selamlar evde birkaç gündür internet yok single play oyun oynamak için de steamin açılmadı gerekiyor fakat Steam internet olmadığında dolayı açılmıyor bu yüzdende steami çevrim dışı moda alamıyorum Steame tıkladıktan sonra güncellemeleri denetliyor bir kaç dakika sonra oynamak istediğim hesabi...
  7. A

PC diyorsan PC ethernet le bağlanıyor hocam Bluetooth yok pcnin
  8. A

Telefondan mı hocam
  9. A

Oynadım zaten olay Steam açılmıyor açılmadığı için oyunda açılmıyor masaüstünden tıklasam da normalde Steam girsemde
  10. A

Öyle yapıyorum zaten
  11. A

Selamlar bir kaç gündür evimde internet yok durumda bende o sırada steamdeki birkaç singleplayer oyun oynayayım dedim fakat Steam açılmadı Steam açılmadığı içinde çevrimdışı moduna alamıyorum Steam açtıktan sonra güncellemeler denetliyor 10 dk sonra falan hesap seçme ekranı geliyor sonra bi...
  12. A

Biosa girerken, pc sıfırlarken siyah ekranda kalma

selamlar biosa giremiyorum bilgisayar siyah ekranda kalıyor gelişmiş seçeneklerdende denedim format atmayı denedim olmadı Monitör odys g3. Hdmı kablo Ekran kartı rx570 yardım 2 yıldır uğraşıyorum sonuna varamadım
  13. A

Selamlar Bu sistem alınır mı

yok çıkmaz öğrenciyim 1773923810 ya şöyle diyim 16 gb olsa güzel olur almışken biraz iyi alayım diyorum 35k max
  14. A

ya 2.el mantıklı gelmedi çok
  15. A

2. el değilde 0 bakıyorum
Geri