Anakartım gigbayt h610 v-2
Bluetooth drive kurmama rağmen Bluetooth bağlantısı gözükmüyor ve çalışmıyor
İnternetten birkaç çözüm yolu aradım olmadı yardımcı olur musunuz
Windows 10 kullanıyorum
Yeni pc aldım hazır sistem itopyadan
Herşeyi kurdum ama wifi yok gözükmüyor kablosuz bağlıyamıyormuyuz windows 10 deneme sürümü var illa kablolu wifi mi lazım
İnterneti kullanamıyorum lütfen yardım edin teşekkür ederim şimdiden
Aga klavyeyi aldım mouse rampage aldım yorumları güzelde forumlardada iyi deniyordu
Bütün sistem şuan hazır kulaklığı haftaya alabilicem maaşı alınca monitörde iyi değil biliyorum ama her şey beyazken onu siyah almak istemedim yine varsa bir önerin 3k bandına beyaz bir monitör teşekkür ederim...
merhabalar kasa beyaz (rampage)
Monitörde 3000tlye beyaz bir monitör buldum gamebossterın
Geriye tek mouse ve klavye kaldı onlar içinde bin tl gibi kısıtlı bir bütçem kaldı öyle aman aman bir şey istemiyorum olabilirse rgb olmazsada hiç sorun olmaz ben buldum birkaç model lakin bu forumdaki...
Hocam hayatımda ilk defa bir bilgisayar aldım 23 sene sonra oda itopyadan planet minor diye kasayı değiştirmeyede bütçe yetmedi onun psu kötüymüş öyle diyor bazı kişiler forumlarda bazıları sorun olmaz diyor monitördede ikinci ele girip bir başka sorun yaşamak istemiyorum hevesim zaten...
Öncelikle cevapladıpınız için çok teşekkür ederim maksimum 3.5k bütçem var daha fazla yok cidden yok arttır diyenler olucaktır ama çıkamam malesef bana f/p monitör önerir misiniz?
Aga sistem çok iyi ram stoğu bitmiş ama ya 1800 tl ekstrası var yarına kadar bakalım ayarlarsam para alırım inşallah ya çok teşekkür ederim varmı başka hiç bu ayarda bildiğin ben baktım bulamıyorum