atlasssz isimli üyenin son içerikleri

1. A

DİSK %100 KULLANİMİ SORUNU

Merhabalar arkadaşlar Micron_2400 MTFDKBA512QFM atlı ssd'im var laptopumda ne zaman bir şey indirsem disk 10 saniye içerisinde %100 kullanıma ulaşılıyor Windows search sys main vb hizmetleri kapattım ama durum aynı ssd'yi güncelledim yine aynı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  2. A

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

donanim arsivi profilinden one cikanlardan
  3. A

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Hocam Kablosuz Mekanik Klavye Lazim... hic indirime girmedi.
  4. A

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Valla 55 i aldim gectim. Bu 65in indirime, stoğa gireceği yok gibi. En kotu iptal ederiz
  5. A

🔥İndirim NextStar YE-65IDWG11 65 29999 TL

32.5k oldu beyler
  6. A

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Ufff tam alicaktim indirim bitmis ya. Black fridayde indirim olur mu acaba.
  7. A

CLOUD 3 XBOX MİKROFON CİZİRTİ

Hyperx cloud 3 aldim xboxa baglayinca mikrofonda arkada cizirti oluyor. White noise gibi.
  8. A

Arctis 7x+ VS Nova 5x

Hangisi alayim xbox ve pc icin kullanicagim. Önceliklerim: Mikrofon, Ses kalitesi,Konfor
  9. A

Xbox için kulaklık önerisi

Nova 1x var 2500 gayet iyi. Bu butcede zor
  10. A

KLAVYE SPACE SORUNU.

Demir icine gomulu zaten icini acip oyle ellenebilir 1746114003 Bu arada stabilizorlerim sallanmasi normal mi shift tusundakiler sallaniyor
  11. A

KLAVYE SPACE SORUNU.

https://streamable.com/emq3p2 E YOOSO Z11T KLAVYEMDEKİ SPACE TUSUNUN SAG TARAFİNA BASİNCA GARİP Bİ SES VE COK YAY SESİ CİKİYOR
  12. A

MONİTÖRUN GİDİP GELMESİ VE TAKILMASI

Arkadaşlar genellikle oyuna başladığım zaman da 2-3 saniyede bir 0.30 milisaniye gibi bir ani takılma oluyor o ne dalmışken çok hissedilmiyor ama mesela valorant'ta oyunun başlamasını beklerken dikkat cekiyor. Birde monitor bazen aniden 2-3 saniyede gidip geliyor. (Monitor laptopa bagli )
  13. A

İKİNCİ EL KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

1000-1200tl bandinda Öneriniz nedir? Kablosuz ve mekanik olmasi gerek. Aklimda sifir aigo a87 var.
  14. A

XBOX VE PC İCİN KULAKLİK ONERİSİ

Hocam aralarindaki farklar tam olarak nedir? 5x ile 7xin ses kalitesi ayni ise 5x alirim. Bataryadir mikrofondur falan daha iyi çünkü
Geri