atlax isimli üyenin son içerikleri

1. atlax

500-600tl mouse önerisi

çok iyi olmayabilir ama rampage blink alabilirsin
  2. atlax

Microsoft hesabımı kaybettim

Ürün anahtarımı kaybettiğim hesapta kullandım tekrar almak çok maliyetli olacak şifresini ve adını unuttum kurtarabilirmiyim
  3. atlax

Windows hesabımın adını ve şifresini unuttum

Bilgisayarıma format atıldıkdan sonra windows hesabım gitti ve adını ve şifresini hatırlamıyorum telefon numarası ile kullanıcı adımı unuttuma tıklıyorum bu sefer de güvenlik nedeniyle ilk 2 harfini veriyor sadece içinde minecraft var o yüzden geri almak istiyorum geri alabilir miyim
  4. atlax

Yardım Pandabuy da bu kıyafet in linkini nasıl bulabilirim

Pandabuy da bir ürünün qc sine baktım fakat kıyafet in linkini kaybettim sadece göründüğü gibi fotoğrafı var nasıl linkini bulurum ?
  5. atlax

Çözüldü✓ 3000-4000 TL Mouse önerisi

YMgoGYSPB6Ior4EJpZjcIfCnjANR9PJjwAKafVZuVV_EphZy55Icefvu4CXB_dLk9FuT_9tnzPU4smySqvQ4Mr9psSn6N4KZvObHXSpjRXMkmWVWgBqhKTtvm_Lw59ofIADPLSMBGlDB91UAksjfJBIo1tb2cvT0Q9l7yQPOxlCL5gZZKKaPRZhJi8l9t_rtAr3jQtLee1MxO9LD8X_ kesinlikle bu bence
  6. atlax

Yardım Call of duty de karşıma bu çıkıyor

Call of duty mobile de karşıma bu çıkıyor bluestacks ten oynuyorum nasıl hallederim 1709569462 peki deneyeceğim yardımın için teşekkürler
  7. atlax

Yardım Fortnite da tayfa paketi alırken karşıma bu çıkıyor nasıl yaparım ?

valla baya oldu talebiniz kapandı yazıyor 1709482704 arkadaşıma bir şey alması için verdim sadece 1709482780 ayrıca bu yazı sadce tayfa paketinde çıkıyor başka bir şey alırken olmuyor
  8. atlax

Yardım Fortnite da tayfa paketi alırken karşıma bu çıkıyor nasıl yaparım ?

Fortnite da tayfa paketi alırken karşıma bu çıkıyor. başka hesaplardaki kartlarımı da sildim fakat değişen bir durum yok nedeni nedir nasıl çözülür ?
Geri