Samsung telefon ekosistemine göre akıllı saat önerilerinizi merak ediyorum.
Xiaomi Redmi Watch 5 Active şarj açısından çok iyi görünüyor,
Samsung Galaxy Watch7 kullanım açısından gayet iyi ancak şarj konusunda aşırı zayıf kalmış gibi.
Düşünceleriniz nedir?
Şu anki işlemcim ryzen 5 3600. Bu işlemcide bile gayet iyi render alıyor işlerimi yapıyorum.
Zaten hangisini alırsam alayım çağ atlamış olacağım. Gönül ister 9950x3d ama bütçeye uygun değil, tray'de pek güvenemiyorum maalesef. İkinci el ya da sahte ürün işi korkutuyor...
Sistemi daha çok profesyonel işler için kuruyorum (Adobe vs.), boş zamanlarımda War Thunder, Rimworld gibi oyunlar falan oynuyorum.
2026'da beni az bile olsa güncel gösterecek bir işlemci seçmem gerek ancak çok fazla seçenek var, birini seçsem diğeri daha çok övülüyor. x3d muhabbeti zaten kafamı...
PSU 850 watt.
Bulunduğum bölgede sık bir şekilde elektrik sorunu yaşanıyor. Akım koruması için önlemler aldım ancak UPS'nin daha mantıklı olacağı söylendi. Bütçem sınırlı ama sistemimi korumak ve bilgisayarımın direkt olarak kapanmasını engellemek için UPS arayışındayım. Bir yandan yakın...
Yorum için teşekkürler. Temel bilgiye sahibim ancak darboğaz, uyumluluk gibi konularda çok eksik kalıyorum maalesef.
Ancak RAM konusunda emin değilim. Bu markanın ürünleri iyi midir?
Biwin DW100-CW005 32GB DDR5 7200Mhz 2x16GB
40 ve aşağısı olarak düşünebiliriz. Sadece psu'ya fazladan ayırmak istemiyorum.
Sizin önerinizle birlikte şöyle bir öneri geldi: https://www.hepsiburada.com/high-power-performance-atx-3-1-850w-80-gold-pcie-5-1-atx-guc-kaynagi-hp1-s2850gd-f12s-p-HBCV000050ZQ84?magaza=Teknobiyotik
Teşekkürler. PSU fiyatına vereceğim paranın büyük kısmını işlemciye saklamak istiyorum. Ancak olmadı son çare bu. 750w bişi yeterli olacak gibi, modüler olup olmamasını önemsemiyorum.
Önerilere hala açığım.