atosahin isimli üyenin son içerikleri

1. atosahin

Darboğaz drop yemeye neden olur mu?

diğer oyunlarda da oluyor :D 1719962315 1080p hocam
  2. atosahin

Darboğaz drop yemeye neden olur mu?

Merhaba, İşlemcim İ3 12100F Ekran kartım normalde 2060'tı boşta duran bir 3070 vardı abimin kasadan kalma onu taktım bugün. Oyunlarda performans artışı oldu ancak ara sıra droplar yemeye başladım özellikle RUST gibi oyunlarda ve drop genelde tam bir aksiyon yaşandığı anda (çatışmaya girince...
  3. atosahin

lise 1'de 3 zayıfla sınıfta kalınırmı?

dostum yan hesap ban sebebi :)
  4. atosahin

3 dersten kalınca sınıfta kalınırmı 9. sınıf

dostum karnenin sağ üstünde geçip geçemediğin yazıyor :) karne elinde yoksa yoksa; eokul -> e-karne -> pdf indir
  5. atosahin

RTX 3060 ekran kartı hangi marka almalıyım?

@Engin46 hocam mesaj kutuna bakabilicek misin mesaj attım
  6. atosahin

RTX 3060 ekran kartı hangi marka almalıyım?

asus dual 2. el alma alıcaksan çok dikkat et mining çıkması olmasın
  7. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

sağolasın hocam :D bugün padler elime ulaştı 2mm pad ile rtx 3060ti ve 3070 kartlarınınkilerini sorunsuz değiştirdim dereceleri çok daha iyi yağlanma konusunda izopropil sıktım iyice pamukla silmeye çalıştım ama çıkmadı maalesef :(
  8. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

İyi akşamlar hocam. Bu serideki kartda vram ve vrm üzerinde padler bulunuyor sadece mmleri de aynı. Ekran kartının bakımı düzenli bir şekilde yapıldığı ve termal veya elektriksel strese maruz bırakılmadığı sürece olağanüstü durumlar hariç bozulması olanaksızdır. Dediğiniz terleme konusunda...
  9. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

Hocam bende birkaç yorum okudum vram için 1.5 vrm için 2 denmiş genelde 0.5mm için sorun çıkacağını sanmıyorum yine birkaç yorumda arkadaşlar 2mm kullandığını tamamında ve bir sorun olmadığını yazmıştı padler zaten esnek olduğu için 0.5mm lik bir hata payının etki edebileceğini düşünmemekteyim.
  10. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

Evet. Furmark testinde 84 derece %100 fan değerleri gördü ama performansında sorun yok neyseki
  11. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

ASUS DUAL RTX 3070 OC
  12. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

Evet internette 2mm kullanılacağı yazıyor ölçtüğümdede 2mm den biraz fazla çıktı çiplerin baskısından dolayı birazcık kenarlara toparlanmış Kart: ASUS DUAL RTX 3070 OC
  13. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

Backplate ile kart arasında pad yok sadece bakmak için açmıştım padler kart ile soğutma bloğu arasında sadece
  14. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

neden hocam?
  15. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

Asus 3070 dual oc 1719760989 mevcut padleri bilgisayarcı değişti kalitesiz büyük ihtimalle bunu aldım https://www.trendyol.com/pullsar/ice-dragon-17w-mk-10cmx10cm-2-0mm-thermal-pad-termal-ped-p-102344731?boutiqueId=61&merchantId=222502
Geri