Merhaba,
İşlemcim İ3 12100F Ekran kartım normalde 2060'tı boşta duran bir 3070 vardı abimin kasadan kalma onu taktım bugün.
Oyunlarda performans artışı oldu ancak ara sıra droplar yemeye başladım özellikle RUST gibi oyunlarda ve drop genelde tam bir aksiyon yaşandığı anda (çatışmaya girince...
sağolasın hocam :D
bugün padler elime ulaştı 2mm pad ile rtx 3060ti ve 3070 kartlarınınkilerini sorunsuz değiştirdim dereceleri çok daha iyi yağlanma konusunda izopropil sıktım iyice pamukla silmeye çalıştım ama çıkmadı maalesef :(
İyi akşamlar hocam.
Bu serideki kartda vram ve vrm üzerinde padler bulunuyor sadece mmleri de aynı.
Ekran kartının bakımı düzenli bir şekilde yapıldığı ve termal veya elektriksel strese maruz bırakılmadığı sürece olağanüstü durumlar hariç bozulması olanaksızdır. Dediğiniz terleme konusunda...
Hocam bende birkaç yorum okudum vram için 1.5 vrm için 2 denmiş genelde 0.5mm için sorun çıkacağını sanmıyorum yine birkaç yorumda arkadaşlar 2mm kullandığını tamamında ve bir sorun olmadığını yazmıştı padler zaten esnek olduğu için 0.5mm lik bir hata payının etki edebileceğini düşünmemekteyim.
Evet internette 2mm kullanılacağı yazıyor ölçtüğümdede 2mm den biraz fazla çıktı çiplerin baskısından dolayı birazcık kenarlara toparlanmış
Kart: ASUS DUAL RTX 3070 OC
Asus 3070 dual oc
1719760989
mevcut padleri bilgisayarcı değişti kalitesiz büyük ihtimalle bunu aldım
https://www.trendyol.com/pullsar/ice-dragon-17w-mk-10cmx10cm-2-0mm-thermal-pad-termal-ped-p-102344731?boutiqueId=61&merchantId=222502