intelin cpu sorunlarından dolayı sistem toplamak isteyen çoğu kullanıcı amd işlemcilerine geçti ve 7800x3d çok güçlü bir oyun işlemcisi olduğu için bunu da tüketmeye başladılar bazı satıcılarda stok yapmaya haliyle başlamıştır ve yeni yılda faiş fiyatlarla satışa sunabilirler diye düşünüyorum.
"%80 90 işlemci kardeş biz de valorant oynuyoruz" yorumunuza istinaden yazdım zaten bunları çünkü başka bir forumda da gpu kullanımı Valorantta az olması bir sorun ihtimalini gösterebilir yazmışlardı (Ör/ Darboğaz vs.)
ve tekrardan söylemek istiyorum ben "Valorant cpu kullanmaz sadece ekran kartını kullanır" gibi bir ifade hiçbir zaman kullanmadım.
1722606684
e bende onu diyorum işte anlarsan ekran kartınında büyük bir önemi var %90 kadar değil durum yani :D
full grafiğe takıldıysan mesela benim sistem darboğaz olduğu için full grafikte daha fazla fps veriyor :D
1722606572
ve %80 90 demenize istinaden bu videoyu iletiyorum videodaki kullanıma bakabilir misiniz
bende ondan bahsediyorum kardeş youtube videolarını izle genelde xpu r7 7800x3d takılıyor ama ekran kartı yükseldikçe fps artışı gösteriyor düşünsene bi r7 7800x3d + 3060ti vs 4080 super bir olur mu?
ikisini izle bakalım
ki ben işlemci olmadan oynanmaz demedim ekran kartıda bi faktördür
bi tık öyle oldu ya ne bileyim böyle olacağını arkadaşım ile beraber bütçe ayarlayıp aldık daha önce gtx1650 super kullanıyordum ben :D
1722600360
peki ya bu furmark testlerimdeki sonucum diğer i7 14th cpu takanlara göre düşük olma sebebi sistemimin yetersiz olması mıdır endişe ettim biraz bi...