Bundan almak istiyordum ancak fiyatı istediğim seviyeye inmiyordu. İçinde adaptör olduğunu bilmiyordum. 10 gün önce aynı adaptörden almıştım. Üzüldüm ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
Hocam mobil oyun işini bırakalı uzun zaman oldu ama kingdom rush oyunu gibiyse bi sure oynarım. Lise dönemlerinde çok oynardım.
1774551707
Att19
[email protected]
Arkadaşlar merhaba. Elektrik işlerinden normal bir kullanıcı kadar anlıyorum. Binamızda yer alan dış kapı zili bozuldu. Özellikle bizim zili çalmıyor. 4 daire üzerinden yeni bir kapı zili takmak istiyorum. Uygun fiyatlı ve kolay montaj yapabileceğim bir sistem önerir misiniz? Aklımdaki ikinci...
Hocam 10k öylesine yazılmış bir para ancak bu paraların üzerine çıkmak da mantıklı gelmiyor. Kasayı topladığım dönem de fazla para harcamadan genel olarak ikinci el kovalamistim. Şuan biraz uzak kaldım işlemci ve ekran kartlarına.
Arkadaşlar merhaba. Yıllar önce topladığım kasayı upgrade etmek istiyorum. Gigabyte B450m s2h anakart ile uyumlu hangi işlemci ve ekran kartı fiyat -performans olarak başarılı olur?
Mevcutta:
Gtx 750ti
Ryzen 3 1200 bulunmakta. Ayrıca gtx1650 ve i7 7.nesil işlemcili bir laptopum var. Oyun...
Hocam bugün samsung şarj protokolü ile ilgili yazınızı okudum ve sizin yazdıklarınızı dikkate alarak samsung s25 edge cihazım için samsung 25 watt şarj cihazı siparişi oluşturdum. Sizce o siparişi iptal edip bunu alsam daha mantıklı olur mu?
Vatan.com üzerinden gece fırsatlarında yer alan s25 edge 256gb modelini almayı 47.5k fiyatla düşünüyorum. Cihazın şimdiye kadarki en düşük fiyatı. 512 GB olan 54k bandına düşmüştü ancak tekrar 56k civarına çıktı. S26 edge çıkmayacak ve bu telefon da 7-8 aylık bir cihaz olduğu için almayı...
Bana çok mantıklı geliyor 50k bandına kamera işlemci , malzeme kalitesi vs. bu kadar üst seviye bulmak zor. Ayrıca 7 yıl güncelleme desteği var. Tek düşündüren batarya ve şarj hızı. Onlar da 1 günü rahat çıkarıyor diye yazmış kullananlar. Zaten iPhone kullanan herkes şarj aletiyle geziyor...