Hocam reklam konusunda çok haklısın ben de Xiaomi kullanıyorum ve telefonum bozuldu yenisini almak istiyorum xiaomiden uzak durmak istiyorum ama fiyat olarak çekiyor kendisine. Yurtdışı seçeneği de işin cabası.
Hocam aslında satıcı da aynı sizin bahsettiğiniz ile sadece Pazaryeri farklı. Birisi Samsung'un kendi sitesi diğeri başka bir Pazaryeri ama Samsung satıcı.
Satıcı Samsung olduğu için paylaştım zaten hocam. Öğrencilere indirimli yapıyor sadece.
1767641183
Magic 8 pro hala satışa çıkmadı. Win kim bilir ne zaman satışa çıkar. Türkiye'ye ürünler çok geç geliyor.
Teşekkür ederim. Bu site üzerinden detaylı incelediğimde mi 15t pro, honor magic 7 pro ikilisi arasında kaldım. Sizce yurtdışı IMEI kayıtlı 32kya 15t pro almak mı yoksa 50k bandına çıkıp honor yada Samsung almak mı?
Hocam nasıl karşılaştırma yapıldığını bulamadım. Ancak ekran süreleri çok da kötü gelmedi bana. Ama 25w çok kötü bu nedenle 15t pro ve honor tarafına doğru kayıyor gibiyim.
Hocam epey üzerinden baktığımda plus ile edge arasında fark gözükmüyor gibi. Ekranların koruması hariç birebir aynı . Kamerada megapiksel olarak edge daha iyi. Bataryada ise plus daha iyi haricinde bir fark göremedim.
Hocam Samsung ve Apple konusunda da Samsung tarafının Türkiye'ye özgü fiyatlandırma yapması cezbedici oluyor. S25 ultra ile 17 pro Max aslında aynı fiyat etiketine sahip cihazlar ancak Türkiye fiyatları arasında %50 civarı fark var.
iPhone konusunda çok haklısınız. 60 Hz çok zayıf. Honor konusunda ise 8 gen 3 iyi bir işlemci ancak diğer cihazlara göre çoklu çekirdek kısmında biraz zayıf kalıyor. tabii ki günlük kullanımda anlaşılmaz bu fark ancak insan ister istemez etkileniyor. Kamera performansını pek bilmiyorum açıkçası...