attto isimli üyenin son içerikleri

1. A

40-50 Bin TL arası hazır sistem önerisi

Merhaba, ekran kartı 9070xt oc olmasını istiyorum bu fiyatlarda çıkar mı bilmiyorum önerebileceğiniz sistemler var mı?
  2. A

KC3000 2TB SSD Anakarta Uymuyor.

Merhaba, yeni bir ssd aldım anakarta takmaya çalışırken ssdin arkasındaki depolama aygıtı sebebiyle tam oturmuyor fotoğraftaki gibi
  3. A

Razer Blackwidow v4 Alınır mı?

Hocam 75% leri kullanamam numpad'i çok fazla kullanıyorum o sebepten başka kaliteli bildiğiniz var mı? 100%
  4. A

Razer Blackwidow v4 Alınır mı?

Merhaba, 1 haftadır klavye araştırıyorum gözüme en çok çarpan Razer Blackwidow v4 oldu. Bazı kullanıcıların değerlendirmelerine baktım çift basma sorunu,basmama sorunu filan yapıyormuş. Başka alternatif bulamazsam bunu alacağım büyük ihtimal farklı bir öneriniz var mıdır?
  5. A

Steelseries Arctis Nova 5 vs Razer BlackShark v2 PRO 2023

Merhaba, bu 2 model arasında kaldım hangisi tercih edilebilir razer'ın mikrofonu kaliteli ve ses kasma da iyi diye biliyorum araştırdım biraz steelseries in de yazılımı güzel diye biliyorum kötü bildiğiniz bir şeyi yazarsanız sevinirim şu yüzden kötü diye. Başka önerebileceğiniz marka veya model...
  6. A

ASRock A520M-HVS Anakarta RAM önerisi

Merhaba, şuan elimde 2x8 Corsair Ram var bunun tekini satıp bir tane 16gb ram almak istiyorum yani 8+16 yapacağım ama baktığım çoğu modellerin stokları yok maalesef önerebileceğiniz farklı modeller var mı?
  7. A

A520M-HVS Corsair Vengeance CMK16GX4M1E3200C16 uyar mı?

Merhaba, bilgisayarımda şuan takılı olan ramler 2x8 olarak 16gb ram var bunun birini çıkarıp 16gb ram takıp 24gb yapmak istiyorum Corsair Vengeance bu rami almayı düşünüyorum uyar mı acaba yada çalışır mı?
Geri