usb belleği fat32 mi yapmalıyım ve bios flashback mi kullanmalıyım yoksa diğerinimi
1737317838
MBR > FAT32 yapmam ile gerekiyor galiba bi makalede buldum deneyeceğim şimdi
evet destekliyor
1737315217
bios ayarlarım nasıl olmalı ayrıca usb belleğe win10 isosu yazdırdım rufus ile ancak anakart görmüyor onu tüm portları denedim ne yapmam gerek
Msi pro b650m-P Anakart ryzen 5 7500F ikilisine sahibim ancak ekran kartım UEFİ desteklemesine rağmen UEFİ moda geçmiyor GOP adında bi hata veriyor ve sonra geri CSM oluyor valorant giremiyorum ne yapmam gerek ekran kartına Vbios güncellemesini yaptım bios'uda güncelledim bi türlü çözemedim
-...
AM5 tarafındaki hiç bir şeyi bilmiyorum hangi anakart iyi hangi işlemci kötü öneri yapabilirmisiniz
bide neden AM5 Çok Öneriliyor AM4 e göre nası bi avantajları var
am5 için nasıl bi sistem önerirsiniz o tarafı hiç bilmiyorum ddr5 felan toplama bilgisayar istiyorum
1736159278
işlemci ram ekran kartı ve monitör için ne önerebilirsiniz peki
https://steamcommunity.com/id/Au_sv/
beyler bu hesabı 6.5k ya satabilirmiyim steam db'de 9k olarak yazıyor vac den dolayıda nekada düşmeliyim hesap 19 yıllık
1702826003
Account value $92 lowest prices yazıyor bu hesabı 2.6k'ya mı satabiliyorum anlamına geliyor?
Sistemimde Asus Dual Rx 580 8GB Var Hdmi,Dp port'ların yakınında Olan (1.ci fan) kırdım ve yenisini satın almam lazım şu fan uyumlu olurmu?
Link.1
Link.2