Aubert isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım [Anakart Tavsiyesi] 12.000 TL Bütçeyle Wi-Fi'lı Am5 Anakart Arıyorum

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-wifi6e-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1302021144.html bu kart için mi diyorsun anlamadım özelden bunu iletmişsin tavsiye ediyormusun etmiyormusun kafam karıştı
  2. A

güzel duruyor 1788611225 ileriye dönük bir yatırım gibi düşün
  3. A

Elimdeki anakart ASUS B650M-K modeli. Geçtiğimiz günlerde bir sorun yaşadım; hem anakartım hem de işlemcim bozuldu. İşlemcim Ryzen 5 7500F modeliydi. Bilgisayar bir anda kapandı ve bir daha açılmadı. Anakartı servise gönderilmesi için MediaMarkt'a verdim ancak yanlış yere gönderim sağladılar...
  4. A

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 12.000 TL fiyat bandında, dahili Wi-Fi özelliği bulunan bir AM5 anakart arıyorum. Şu an harici Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ancak performansından memnun değilim. Bu yüzden dahili Wi-Fi'lı bir modele geçmeyi düşünüyorum. Sistemim: İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 Ekran...
  5. A

🔥İndirim Solo Ultra Tuvalet Kağıdı 40'lı 234 TL

Bende fiyat bu şekilde oluyor
  6. A

❌İndirim Bitti! Msi Gaming Plus Wifi6e 8,890 TL

hocam konuda yanlış bilgilendirme var konuyu kapat istersen. bazı yerlerde kart daha ucuz.
  7. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f İçin Termal Macun Tavsiyesi

elimde şuan var . indirim bilgin ve ilgin için çoook teşekkürler.
  8. A

🔥İndirim [Amazon] Nestle 2. Ürüne %50 İndirim

teşkkürler işime yaradı
  9. A

cevap veren herkese teşekkür ederim ilk etapta elimdeki tf7 ile devam edeceğim.
  10. A

termal pedler hakkında bilgin varmı? onları tavsiye edermisin
  11. A

[H3 id='elimde']elimde[/H3] [H2 id='THERMALRIGHT+TF4+VE+TF7+Termal+Macun+da+var+bunlar+nasl+macunlar']THERMALRIGHT TF4 VE TF7 Termal Macun da var bunlar nasıl macunlar[/H2]
  12. A

Merhaba arkadaşlar, İşlemcimin termal macununu yenilemeyi düşünüyorum. Hazır sistemi sökmüşken kaliteli ve uzun ömürlü bir termal macun kullanmak istiyorum. İnternette çok fazla seçenek olduğu için kullanıcı deneyimlerine göre tavsiye almak istedim. Sistem özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5...
  13. A

Klavye ve mouse'da donma, takılma ve atlama sorunu.

Sevgili dostlarım, öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Umarım iyisinizdir. Size sorunumdan bahsetmek isterim: Ben yeni bir bilgisayar topladım, oyunlarda FPS'lerim gayet arttı ve bilgisayarda kasma sorunu yaşamıyorum. Ancak, klavye ve mouse'ımda sürekli takılmalar yaşıyorum. Farklı USB...
Geri