Hocam bu ve orjinal ajazz yazan satıcı kesin şekilde düzgün sanırım bi başında 1pc yazıp ürünü satışa sunan değişik isimli satıcıda bu tartışma konusu...
Arkadaşınızda pro değil p modeli olması dışında seçenek yok arkadaşınız fotoğraf atabilir mi usbsinin dongleının ve mouse un altının fotoğrafını atabilirse...
o iade olayı her üründe olmuyor belirli ürünler ve fiyat limiti var benim arkadaşım mouse tekerleği sol tıklayınca kilitleniyor diye iade etmek istemişti...
Yorum yapan arkadaş da forumun sayfasını açmış fotoğrafta üstteki sekmelerde görebilirsiniz ama kendisi hiçbir konuda daha görülmedi bence benim dediğim...
Bilmiyorum satıcıyla birebir konusulabiliyor mu
1734265103
Yok hocam ürünü almadan (alıp tekrar gümrükten geçirip o ülkeye göndermesi zor olacağı için)...
Hocam arkadaş fotoğrafta kablolu bağlamış
Kablolu bağlanımda zaten 8k 4k 2k seçenekleri yok maksimum 1k gözüküyor
İade almak için yorum attığını düşünüyorum ben
Hocam P farklı PRO farklı model isterseniz açın bakın çok fiyat farkı olmaz açsanız bile usb dongle çıkmadığını görürsünüz eğer çıkarsa benim tezimi de...
Aj159un standı yok diye biliyorum hocam yanlışsa biliyor olabilirim. aj159 pro içinde onun bir stanti var o hem şarj hemde dongle siz yanlis biliyorsunuz...