Auroxzz isimli üyenin son içerikleri

1. A

Youtube Shorts Müzik Telifi Hakkında

Hocam deneme yaptınız mı acaba sorunun cevabını bende merak ediyorum
  2. A

PC kasa Sistem için PSU önerisi

Sistem nasıl sizce öneriniz var mı ?
  3. A

PC kasa Sistem için PSU önerisi

Ekran Kartı: GALAX GeForce RTX™ 5070 1-Click OC White 12GB GDDR7 192-Bit DP2.1b*3/HDMI 2.1b/DLSS 4 : 27.079TL Anakart : Msı MB Pro B850-P Wıfı Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) HDMI 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx : 9.000TL İşlemci: Ryzen 7 9700X 3,8 GHz 32 MB Cache AM5 İşlemci : 12.646TL Ram: Patriot...
  4. A

Hazır PC Kasa sistem önerisi

monitor dahil olsun hocam dediğim gibi hem iş yapacağım render'ı kuvvetli olması önemli hem de oyun oynayacağım buna göre ve 50000 tl civarı bana sistem önerisi yaparsan çok iyi olur .
  5. A

hocam dediklerine uygun hazır veya toplayacağım sistem önerir misin darboğaz olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum
  6. A

Merhaba arkadaşlar şöyle bir bilgisayar buldum adobe premire pro, yazılım uygulamaları(unity) tarzı işler yapıyorum hem de oyun için bu iyi midir tavsiye eder misiniz yoksa kendim kasa mı toplayayım...
  7. A

Youtube Shorts Arkaplan Müziği Adı

youtube da teknoloji videolar üreteceğim ancak yapacağım videolara göre arkaplan müziği bulmakta zorlanıyorum tabi telifsiz olması da önemli. Hem shorts için hem de videolar için bulabileceğim siteler vb. önerebilir misiniz. Ayrıca atacağım shorts videosundaki müziği günlerdir arıyordum ancak...
  8. A

Yurtdışı iphone alımı için güvenilir site/kişi var mı?

Arkadaşlar yurtdışı iphone 16 pro max almayı düşünüyorum. Çevremde ki telefonculara pek güvenemiyorum. Facebook gruplarında zahter iletişim adında biriyle görüştüm güvenilir biri midir ondan almayı düşünüyorum. Başka bildiğiniz varsa önerilere açığım.
Geri