AurumLuna isimli üyenin son içerikleri

1. AurumLuna

🔥İndirim Arctis Nova Elite 23.116!

Maxwell çok iyi bir kulaklık ama uzun süre kullanımda ağırlık sebebiyle çok sıkıntılı. Ben ilk versiyonunu 2 ay kadar kullandım ve dayanamayıp sattım. O yüzden almak gibi bir niyetiniz varsa takıp bir süre denemeden kesinlikle almayın.
  2. AurumLuna

🔥İndirim LG 39gx950b-B 5k2k OLED 59.500 TL

Her ne kadar fiyat cazip olsa da ben sanırım biraz daha bekleyeceğim. Son karşılaştırmalarda AW3926QW modelinde sıkıntılar olduğu görülse de belki bir revizyona giderler ve Dell' in garantisi LG' den kat kat iyi. Şu anda 2023 yılında ilk çıktığında satın aldığım AW3423DWF monitörümü kullanıyorum...
  3. AurumLuna

🔥İndirim LG 39gx950b-B 5k2k OLED 59.500 TL

İlk duyurulduğu günden beri takip ediyorum. Türkiye fiyatı yurtdışına göre daha uygun duyurulunca almayı düşünmüştüm. Daha sonra Alienware kendi modelini duyurunca onu beklemeye karar vermiştim. Şimdi bu indirim yine kafamı karıştırdı. Aslında almak istiyorum ama LG ekran yanığı konusunda biraz...
  4. AurumLuna

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Kaçırdım, üzüldüm.
  5. AurumLuna

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Astral 5090 BTF OC 180.465 (Amazon)

Ben konuda görmemiştim, tg da gördüm ama yetişemedim.
  6. AurumLuna

Yaklaşık 20 dakika oluyor. Stokta 3 adet vardı alamadık gitti
  7. AurumLuna

Elden çıkartması sıkıntılı. Az önce BTF aldım 180' e, hemen peşinden 177' ye düştü. İlk siparişi iptal edip tekrar aldım. TUF' a yetişebilsem onu alırdım ama sıvı soğutma beni düşündüyor açıkçası.
  8. AurumLuna

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTV54ZNH?tag=firsatlar-37731-21&th=1 167K
  9. AurumLuna

❌İndirim Bitti! Asus TUF RTX 5090 | 142.729₺

Anında bitti. Arkadaş konuyu açmadna önce tg da paylaştılar. Almak için direk girdim ama bitmişti.
  10. AurumLuna

Mediamart 3 al 2 öde varmış

İstanbul içi aldığı fiyattan satan varsa ulaşsın lütfen.
  11. AurumLuna

🔥İndirim 🔥Madame Coco Sirius Salata Kasesi - Şeffaf 90TL🔥

Yani yazmayayım dedim ama dayanmadım. İsmi donanım arşivi olan bir platformda bazen bu isme uymayan paylaşımlar oluyor ama salata kasesi nedir ... Üstelik altı üstü 90 TL' lik salata kasesi ...
  12. AurumLuna

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Az önce teslim edildi. Açılmamış ambalajında. Paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler.
Geri