Bios güncelle 918.bss ile biten (bilmiyorsan gamegarajin YouTube kanalinda yapım videosu var)
Ramleri otomatik expo1 yap manuel yapma
Anakart bios fotoğrafini atarmisin aynı anakart ben de kullanıyorum
Hayır kesinlikle üzmez en kotu parçalar olsa bile peşin taksitden dolayı bile alinir
1766524308
Hawk PSU aigo soğutucu nasıl diye aratırsan bilgi sahibi olabilirsin
1766524393
Da hawk psulu sistem paylaşmıştı o kadar kötü olsa paylasmazdi hikayesinde
Kanka peşin 9 taksit almişsin tek kanal ram var diye neden iade ediyorsun ? Ram,ekran kartı,SSDlere zamlar gelmeye başlamışken iade etmeyi dusunmeni anlamadim
Evet aynı anakart 9600x 5070 ti modelini almıştım 69kya şuan 80-85 civarı başlıyor 3 hafta olmadı bile herhangi bir sıkıntı yaşamadım windowsu kendim kurdum her şey güncel şimdilik yağ gibi akıyor sistem anakarta mesela RGB destekleyen bileşen taksan soket-pin yok kontrol edemiyorsun bende de...
6 ve üzeri taksit yapan başka yer varmı bilmiyorum peşin taksit nimet gibi bir şey bu zamanda
1766522447
Bende gamegaraj elite s13 almıştım aynı anakart RGB desteklemiyor onun dışında pek eksi yönünü görmedim tabi çok giriş seviye bir anakart PSU o kadar kötü denilemez teknoloji şans işi...
İade etme nedenin nedir ? Bu devirde özellikle ekran kartı ,SSD,rame zamlar gelmeye başlamışken alabildiğin her şey kardır daha ucuza bulunabilir mi bilmiyorum bir de peşin 6 taksit almışsınız.Cok ihtiyacınız varsa iadeyi aklınızdan bile gecirmemeniz lazım her saniye aldığınız şey ileride...
Valorant ta van9003 hatası alıyorum win11 pro tpm acilmasi gerekiyormuş yardımcı olur musunuz ,Hangi adımları takip etmeliyim ? Çok acil yardımınız lazım
Trendyolda yazıyor
Ekran kartı: palit 5070 ti gaming s pro
Rampage hydra v4 kasa 750w 80+ bronze
MSI pro b650m e anakart
Bitfenix 240 cube v2 soğutma
9600x işlemci
Ssd ve ram yazmıyor
İleride kasayı ve anakarti degistirip kullanabiliriz 69k 5070 ti bana bedava gibi geldi 5070 ti sistemler...
Garanti paneli değişsek bile aynı sorun olabilir hatta daha da kotu çıkabilir dedi 3 yıl içinde sorun cikarsa bakalım dediler suanlik rahatsız etmiyor parlaklığı biraz kisinca kısmi kayboluyor zaten almaya niyetin var mi ?
Bende ips glow çıktı,amazondan almıştım,tabi teknoloji şans işi,ölü piksel de yok güzel monitör tavsiye ederim kusursuz monitör arıyorsan oled bakman lazım ipslerin genelinde bu tarz sorunlar oluyor