9 yıllık zowie fk1 mouseum var kutulu 0 gibi satmak istesem ne kadar yapar ? Şuana kadar bir kere bile olsun takılma donma olmadı ilk gunki gibi.Orijinalliği bozulmasın diye bakım yapmadım
o zaman yapıcak bişi yok gelmez ama mahallecek topluca müdürlüğe gidilerse biz de varız yaşıyoruz gibisinden çok müşteri potansiyeli görürlerse proje başlatması olabilir
eviniz yeni mi ? yeni olsa bile çook uzun süre gelmez. Dilekçe hikaye, o bölgeye bakan telekom müdürlüğünün orda proje yapması gerekiyor. Ben 3.5 yıldır bekliyodum en sonunda geldi her seferinde proje lazım diyorlardı, dün kazımı yapıldı. Diyebileceğim şansına önceden oraya proje yapılıp...
Win 11 pro kur sistesinden indir
Min 16gb USB kullan techolay videosu var Hepsiburada oem keyler var 50-100 TL arası
Tek yapman gereken ekran kartı sürücüsü ne ise onu indirmen,diğer gerekli şeyler otomatik Windows hallediyor gamegarajdan aldım freedos geldi kendim hallettim ki ben de nasıl...
yok önlisansın tecil hakkını kullandın bi üstü lisans, lisans eğitime geçersen tecil olur 4+mezundan sonra verilen 2 sene toplam 6 ben de 2 yıllık turizm okudum dgs ile aöf yazdım lisansa geçtim tecil oldu dgs ile de geçiş yapabilirsin
yaş kaç ? 2 tane önlisans okudun sanırım bi üstü lisans, evet daha önce lisans kaydın yoksa mezun olursun 29 yaşında kadar ben dgs ile girdim 4 sene tecil oldu
Bios güncelle 918.bss ile biten (bilmiyorsan gamegarajin YouTube kanalinda yapım videosu var)
Ramleri otomatik expo1 yap manuel yapma
Anakart bios fotoğrafini atarmisin aynı anakart ben de kullanıyorum