Austin isimli üyenin son içerikleri

1. A

Gamegaraj elite s6 restart sorunu

size dönüş yapmışlardır, ya başka parçalardaysa sıkıntı ? ben olsam sistemi gönderirdim
  2. A

teste sokup hata alıyosan gamegaraja ulaşman lazım biosta sıkntı yok garantiye gönderebilirsin ulaştınmı gamegaraja ?
  3. A

Bios güncelle 918.bss ile biten (bilmiyorsan gamegarajin YouTube kanalinda yapım videosu var) Ramleri otomatik expo1 yap manuel yapma Anakart bios fotoğrafini atarmisin aynı anakart ben de kullanıyorum
  4. A

Fps değerlerim normal mi CS2?

Ayni anakart bende de var 6000 MHz Expo yap F10 ile resleyince 1-2dk beklemen lazım anakart sistemi tekrardan okuyor ondan geç açılıyor
  5. A

Acil!!game garaj s32 alınır mı

Hayır kesinlikle üzmez en kotu parçalar olsa bile peşin taksitden dolayı bile alinir 1766524308 Hawk PSU aigo soğutucu nasıl diye aratırsan bilgi sahibi olabilirsin 1766524393 Da hawk psulu sistem paylaşmıştı o kadar kötü olsa paylasmazdi hikayesinde
  6. A

GameGaraj Elite S23 Mantıklı mı

Kanka peşin 9 taksit almişsin tek kanal ram var diye neden iade ediyorsun ? Ram,ekran kartı,SSDlere zamlar gelmeye başlamışken iade etmeyi dusunmeni anlamadim
  7. A

Rampage hydra v4 kasa içinden 750w 80+ bronze geliyor bunu kullanıyorum bende Hepsiburadadan peşin 6 taksit almıştım
  8. A

Evet aynı anakart 9600x 5070 ti modelini almıştım 69kya şuan 80-85 civarı başlıyor 3 hafta olmadı bile herhangi bir sıkıntı yaşamadım windowsu kendim kurdum her şey güncel şimdilik yağ gibi akıyor sistem anakarta mesela RGB destekleyen bileşen taksan soket-pin yok kontrol edemiyorsun bende de...
  9. A

6 ve üzeri taksit yapan başka yer varmı bilmiyorum peşin taksit nimet gibi bir şey bu zamanda 1766522447 Bende gamegaraj elite s13 almıştım aynı anakart RGB desteklemiyor onun dışında pek eksi yönünü görmedim tabi çok giriş seviye bir anakart PSU o kadar kötü denilemez teknoloji şans işi...
  10. A

İade etme nedenin nedir ? Bu devirde özellikle ekran kartı ,SSD,rame zamlar gelmeye başlamışken alabildiğin her şey kardır daha ucuza bulunabilir mi bilmiyorum bir de peşin 6 taksit almışsınız.Cok ihtiyacınız varsa iadeyi aklınızdan bile gecirmemeniz lazım her saniye aldığınız şey ileride...
  11. A

Çözüldü✓ Biostar b650mt anakart tpm 2.0 nasıl açılır?

Aynı değil hiçbiryerde bulamadım ondan foruma danışmak istedim bilen birileri vardır illaki
  12. A

Çözüldü✓ Biostar b650mt anakart tpm 2.0 nasıl açılır?

Valorant ta van9003 hatası alıyorum win11 pro tpm acilmasi gerekiyormuş yardımcı olur musunuz ,Hangi adımları takip etmeliyim ? Çok acil yardımınız lazım
  13. A

🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

Trendyolda yazıyor Ekran kartı: palit 5070 ti gaming s pro Rampage hydra v4 kasa 750w 80+ bronze MSI pro b650m e anakart Bitfenix 240 cube v2 soğutma 9600x işlemci Ssd ve ram yazmıyor İleride kasayı ve anakarti degistirip kullanabiliriz 69k 5070 ti bana bedava gibi geldi 5070 ti sistemler...
  14. A

ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 2k alınır mı ?

Garanti paneli değişsek bile aynı sorun olabilir hatta daha da kotu çıkabilir dedi 3 yıl içinde sorun cikarsa bakalım dediler suanlik rahatsız etmiyor parlaklığı biraz kisinca kısmi kayboluyor zaten almaya niyetin var mi ?
  15. A

ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 2k alınır mı ?

Bende ips glow çıktı,amazondan almıştım,tabi teknoloji şans işi,ölü piksel de yok güzel monitör tavsiye ederim kusursuz monitör arıyorsan oled bakman lazım ipslerin genelinde bu tarz sorunlar oluyor
Geri