AustinYellowM4 isimli üyenin son içerikleri

1. AustinYellowM4

Yardım Bu Fan Kablosunu Nereye Bağlamalıyım?

Herkese selam sıvı soğutma aldım 3 fanın argb bağlantılarının nasıl yapılacağını biliyorum fakat şu kablolar nedir nereye bağlanır 4 pin olan pwm de 3 pin olanı anlayamadım.
  2. AustinYellowM4

20-30K Arası Robot Süpürge Önerisi

ben aynı anda çalıştırıyorum çünkü ev kocaman olduğu için komple süpürdükten sonra şarjı azalıyor bu sefer silerken yarıda şarjı bitmeye yaklaştığı için şarj olmaya gidiyor. Bunun en güzel yolu ikisini de deneyin kendiniz karar verin
  3. AustinYellowM4

her temizliğe başlattığınızda ayarlıyorsunuz istersen her gün silip süpürsün ister hiç silmesin tamamen sana kalmış. Süpürme silmenin de iki tane kombinasyonu var aynı anda hem süpürüp hem siler diğeri de önce süpürüp sonra siler siz nasıl ayarlarsanız
  4. AustinYellowM4

Herkes için bi kullanıcı yorumu olsun diye yazayım: -Aşırı araştırmadım fakat bu fiyat aralığında 13.000 pa emiş gücü ile öne çıkıyordu. -Bilindik marka kullanıcı yorumları fazlasıyla var -Kirli su haznesi ve temiz su haznesi istasyonun içinde aynı zamanda toz torbası da istasyonda...
  5. AustinYellowM4

l40 ultra ce ile d20 ultra neredeyse aynı cihazlar bataryada ufak bi değişiklik var ben memnunum ikisinden de 1762290010 evet girilmez bölge gibi bir sürğ seçenek var
  6. AustinYellowM4

❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

dreame d20 ultra veya L40 ultra ce tavsiye ederim hangisi uygunsa onu al geç kullanıyorum 1 aydır emiş gücü fiyatına göre çok iyi uygulaması falan arayüzü güzel 1762114662 + olarak emiş gücü 13.000 PA ne kadar yükseldikçe o kadar iyidir bu. Paspaslaması halıları tanıması ve ıslatmaması da güzel...
  7. AustinYellowM4

İnternet hızım çok yüksek fakat dosya indirirken aşırı yavaş!

Herkese iyi forumlar, 50mbps ev internetim var pcye kablo ile bağlı. Film veya oyun modu indirirken internet indirme hızı 500kb kadar düşüyor 1.9gb büyüklüğündeki dosyayı 1 saatte indiriyor. Fakat Steamden oyun indirip denemek istediğinde 5 mb/s gibi güzel bir hızda indiriyor 35gb oyunu 1 saat...
  8. AustinYellowM4

Hawk alınmaya değer mi?

1.5 senedir kullanıyorum kilo olarak limitteyim ufak tefek ses sorunları var da dert edilecek kadar değil kulaklık takılı olsa duymazsın zaten. Yedek parça tedariği de kolay , alınır bence.
  9. AustinYellowM4

Çözüldü✓ Temizlik Sonra Bilgisayar Sorunu

hocam ön fan değil power düğmesinde led yanmıyor
  10. AustinYellowM4

bende hiç ışık yok :) acaba ışıksız serileri de mi var
  11. AustinYellowM4

https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-spec-delta-80plus-550w-rgb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html kasa bundan demi
  12. AustinYellowM4

konuyla alakasız ama kasa da ki power tuşu ledli mi acaba mavi yanıyor mu bi kaç tane kasada gördüm maviydi benimkinde yok
  13. AustinYellowM4

0 alan tıraş makinesi önerisi (ıslak-kuru)

jilet gibi 0 alacak makine yok neredeyse. Phillps OneBlade aldım 0a en yakınlardan bir tanesi diye gerçekten de kestikten sonra bi kac kere ters yönde geçerseniz 0 gibi oluyor
  14. AustinYellowM4

Tyt Türkçe Ne Kadar Sürede Çözülmeli ?

ortalama 45-55dk (zorluğa göre ) arası ideal bence.
  15. AustinYellowM4

Lise 1 için eli yüzü düzgün YouTube kanalı

Kimya için Benim Hocam Görkem Şahin tek geçerim. Fizik için de Benim Hocam Barış Akıncıoğlu tek geçerim. Biyoloji için Dr.Biyoloji Matematik için Mert hoca ya da Rehber Mat. sayısalcı olduğum için geri kalan dersler hakkında bir fikrim yok. Başarılar Dilerim.
Geri