Zararlı veya değil bilmiyorum ama ben takıyorum, özellikle takmadığım 6 Şubat gecesinde keşke taksaydım diye çok pişman oldum... Eğer telefonunda optimize gece şarjı tarzında özellik mevcutsa açarak takabilirsin. Bu özellik senin sabah saat kaçta uyandığını öğrenerek ses uyanmana az bir vakit...
Bana kalırsa eğer bunun için bir bütçe ayırmadıysanız hiç almayın aynı sistemi kullanın. Zaten RTX ekran kartınız var, işlemci konusunda bir şey diyemem. Ben GTX 1650ti kullanıyorum ve artık neredeyse çoğu yenilikler de RTX tarafına odaklanıldığı için değiştirmeyi düşünüyorum ama sizin için...
Kesinlikle tavsiye ederim son 3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum: https://www.hepsiburada.com/mcdodo-ca-1100-100w-type-c-to-type-c-dijital-ekran-hizli-data-sarj-kablosu-1-2m-siyah-p-HBCV000014Z3ER?magaza=reycon
Edit: Bütçeni sonradan farkettim ama eğer bütçeniz varsa gerçekten ömürlük bir...
Ben çıktığı ilk günden bu güne kadar kullanıyorum. Creative Cloud üzerinden Photoshop (Beta)'yı tercih ayarlarıyla birlikte kaldırarak tekrar kurmayı deneyebilir misin?