avatar7221 isimli üyenin son içerikleri

1. A

GÜNCEL DEĞERİ NE KADAR EDER

Tok satıcı değilsen 11 bilemedin 12 Güncel sıfır toplama PC fiyatları şuanda çakılmış durumda.
  2. A

Yardım Kasanın fanları bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.

Bios ayarlarından fan ayarını kendin yapabilirsin Genellikle işlem yapılmadığında yada yeterince serin olduğunda egzoz fanı çalışmaz.
  3. A

51.499₺ almayı düşündüğüm sistemi değerlendirir misiniz?

Kardeşim benim görüşüm anakart çöp dahası 16 GB ram düşük kalır. Bir de tavsiyem Ryzen işlemci daha iyi iş görür.
  4. A

sizden aldığım bilgilerle bir kasa topladım sizce nasıl eksikleri ne?

Kendi görüşüm Kasa PSU çok düşük daha yüksek wat değeri olanı bul ve işlemci Intel takıntı değilse AMD Ryzen 7 7800x3d tavsiye ederim hem daha uygun olur anakart B yada x serisi olabilir. Bir de ram konusuna geleyim kaliteli ama Cl değeri ve frekansı hiç olmamış daha uyguna yüksek performanslı...
  5. A

SATIN ALDIĞIM BİLGİSAYAR F/P Mİ?

Anakart ve ram iyi değil
  6. A

Çözüldü✓ İLK AÇILIŞTA MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Monitör menü giriş algılamayı otomatik yap yada manuel tekrardan tanıt Büyük ihtimalle monitör MSI olmalı.
  7. A

Sistemi satmak istiyorum.

Hocam ben de kafamda bir fiyat belirleyemedim Öneriye göre bir fiyat biçerim
  8. A

Sistemi satmak istiyorum.

PC'yi satıp güncel bir sistem toplamaya karar verdim. Fiyat konusunda biraz destek almak istiyorum Ederi nedir. Kasa: Dark Maxima V20 Anakart: Asus Prime B550M-A (Wi-Fi) İşlemci:AMD Ryzen 5 3500X Ekran kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 5500 XT 8G Ram: Team Group T-Force Delta RGB 32 GB (4×8)...
  9. A

Çözüldü✓ 35 Bin TL'ye ve 36 Bin TL'ye Toplama PC karşılaştırıyoruz

Donanım kötü değil ama o işlemciler yerine 7500f ve güzel bir sıvı soğutucu yanına da A olmayan bir anakart tavsiye ederim B yada X olabilir anakart serisi.
  10. A

Bilgisayarımın ederini öğrenmek istiyorum

Max 7-8k klavye monitör dahil 9-10k
  11. A

işlemcim çok ısınıyo

İşlemci termal macun iletkenlik değeri yüksek ve kaliteli bir marka kullan PC iyice temizleyip bios güncelleme yap ve hard format attıktan sonra sıvı soğutmayı da iyice kontrol etmeni öneririm sıvı kaybı var mı diye.
  12. A

SON DAKİKA! EPİC GAMES WİNDOWS 10,7,8'DEN ÇEKİLİYOR

Başlıkta belirtmek zor değil Windows 10 32bit kullanan varmı
  13. A

SİLİNMEYEN VİRÜS NASIL SİLİNİR ?

Defender offline olarak tarama yaptır kendisi siler yada Kaspersky free indir o kesin halleder tam taramaya al ve karşısında ayarlar simgesi var oradan virüsü sili seç.
  14. A

Bu bilgisayarı aldım kazıklandımı?

Anakart desteği 3200mhz ama ram 3600mhz 😂
  15. A

🤯 GALAX RTX 4070 SUPER 1-CLICK OC 28.999₺ 🤯

Müslümanım diyen ülkelerin çoğu halkını soyması bir yana halkın kendisi de namaz kılıp oruç tutup bir birini gondiklemesi ayrı bir çelişki... Elin gavuru dedikleri ülkeleri, gençlerin neden özendiği daha iyi anlaşılıyor.
Geri