Avax isimli üyenin son içerikleri

1. Avax

Yardım Kablosuz kulaklık önerisi

kablosuz gaming kulaklık önerilerinize ihtiyacım var steelseries artic nova 5 almayı düşünüyorum ama fiyatı çok fazla 6600tl sizce ne almalıyım konu ile ilgili bilgisi olanlardan tavsiye verirse sevinirim
  2. Avax

Hawk Future vs Zio Valor

Hawk future ve Zio Valor arasında kaldım. Beklentim geniş ve uzun ömürlü olması sebebi 150 kiloyum ve ikisi de yüksek fiyatlı. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum iyi forumlar.
  3. Avax

Oturma alanı geniş 150 kilo için koltuk

bütçe olarak 13kya kadar oturma genişliği çıkıntısız 55cm ve üstü 150 kiloyum sağlam bir oyuncu koltuğu veya koltuk modeli öneriniz nedir acil
  4. Avax

IPhone 14 pro vs iPhone 15

Selamlar herkese.2.el bir iPhone 14 Pro mu almak mantıklı olur yoksa sıfır 15 mi sizin fikrinizi nedenleriyle merak ediyorum.
  5. Avax

İPhone 11 pro max vs iPhone 12 ? Hangisi

Hayır 11 pro Max ile 12 aynı değerde 13 30k civarı 2. El çok saçma ama öyle
  6. Avax

İPhone 11 pro max vs iPhone 12 ? Hangisi

Yakınım 11 pro Max aldı ama 12 ile değişmek ile değişmemek arasında kaldı 11 pro Max 64 gb %76 pil sağlığı 12 128 gb %85 pil sağlığı sizce değişmeli mi ?
  7. Avax

Steam Bağlantı Sorunu WİN 7

1 Ocak 2024 e kadar süre varmış yazıyor webde ama
  8. Avax

Steam Bağlantı Sorunu WİN 7

Kolay gelsin cümleten pcde win 7 var steam indirdim yalnız bağalntı sorunu veriyor ne qr görünüyor ne de hesabı girmeye çalıştığımda giriyor sorunu interentte bulamadım CCclenar dan kayıt defterini de eşledim,steami sildim geri yükledim ama yine de olmadı çözmünü bilen vardır inşAllah foto ektedir;
  9. Avax

3.5 4k tl arası curved monitör önerisi

Evet maalesef ama çok çirkin bir monitör tasarımı içime hiç sinmedi gerçekten g3 için ne düşünüyorsun ? Ya da MSI 23.6" OPTIX G24C4 Gaming Monitör bu alınır mı ? Bütçe de sıkıntı çünkü g3 ile bu 4K altında sonuçta
  10. Avax

Ips panel olup da curved olan yok mu ? Ya da çok mu pahalı ? Çünkü linklediğiniz model çok sade çirkin bir çerçevesi var ben daha Samsung g3 gibi Asus tuf gibi düşündüm ama galiba kalite için alacağım bilmiyorum başka bildiğiniz ips panel şık bir şey var mı ?
  11. Avax

Ğ va panel çok mu kötü ?
  12. Avax

Beğeniyorum ama curved olmayıp da kaliteli dediğini de linkleyebilirisin
  13. Avax

Kg herkese 24 inçden büyük olmayan curved 144hz 3.500tl ile 4.000 tl arası alabileceğim en iyi monitör nedir bilgisi olan varsa çok sevinirim sağolun şimdiden.
  14. Avax

Bilgisayarım kendi kendine aniden kapanıyor.

Bilgisayarı ilk açtığımda windows kısmında takılı kalıyor ben de yeniden başlatmaya basıyorum o zaman bilgisayar açılıyor acaba o yüzden mi kendine kendine kapanmaya başlamış olabilir ?ayrıyetten son iki gündür bilgisayarım bir anda kendi kendine kapanmaya başladı aniden kapanıyor bilgisayarı...
  15. Avax

Fifada kola bir kez tıkladığımda 2 kez gitmesi ve sağ analog mouse bağlı olması

KG herkese fifa 22 de kolda bir kez bastığım tuşu 2 defa basıyor ve sağ döndürme analogunu kullandığımda mouse imleci hareket ediyor bu da maçta sıkınıtı çıkarıyor ve ayriyetten maçta kendi kendie kol klavyesi açıyor pcden oynuyorum bu arada çözümünü bilen var mı iyi forumlar.
Geri