AVCENSS isimli üyenin son içerikleri

1. A

İphone 11 batarya değişimi

Merhaba yeni iphone 11 aldım face yok ekran değişmiş pil 76 9500e kasada falan hata yok Pilini değiştirmek istiyorum sizce hemen değiştirmelimiyim günlük çok kullanmıyorum ancak basit bir oyuna yada sosyal medyaya girdiğimde cayır cayır şarj gidiyor 1500 pil döngüsü varmış
  2. A

4000w scooter ehliyet ister mi

bunu bende gördüm scooter 4000w ancak pek çok kişi ehliyetsiz sürüyor bu tür araçları
  3. A

dostum önemli olan ehliyet benim için ehliyet gerekmiyor ise alacağım
  4. A

4000w scooter ehliyet ister mi onwo rx8 almak istiyıorum 4000w 60 70 gibi bir fiyatı var arabada alabilirim ancak ehliyet 40k olmuş ve bende gidip gelmek için scooter almak istiyorum yaşadığım yerde bayır olduğu için güçlü bir şey almak istiyorum
  5. A

Scooter almayı düşünüyorum nasıl bir şey önerirsiniz

yazlığa gittiğimiz için onvo rx8 almayı düşünüyorum 4000w gücü var bu tür bayırları rahat çıkarmı
  6. A

Bu ne kadar eder yardım

Borsasa katlaya bilirim 2025 sonuna kadar güzel paralar elde edebilirim
  7. A

Bu ne kadar eder yardım

Adamla 30 dk konuştum 10k dan 1 tl yukarı vermiyor
  8. A

Bu ne kadar eder yardım

Sahibinden ve letgoda 5 aydır duruyor ama soran yok 15k yazdım 1729191974 Sade kasa 10k iyi mi? ips monitör
  9. A

Bu ne kadar eder yardım

Monitör dahil ama Monitör gıgabyt 180 hz 24 inç sadece kasaya 10k veriyor
  10. A

Bu ne kadar eder yardım

Ben bunu 16 ya aldım şuanda 18 ve 1 yıl garantisi devam ediyor satıp borsaya yatıracağım 10k veriyorlar satılırmı
  11. A

valorant fps normalmi

bios güncellemesi ile de alakalı olabilirmi acaba
  12. A

valorant fps normalmi

benim işlemcide stok fan var ve oyumda 72 7 3 derecelerde çalışıyor acaba stok fan yetmediği için gücü düşürüyor olabilirmi
  13. A

valorant fps normalmi

valla kanka normal diyorsun ancak ben araştırdım genelde 300 500 arası alıyorlarmış benim fps 250 300 arası dolanıyor
  14. A

valorant fps normalmi

kanka mobil olduğunu nereden biliyorsun bende öyle bir şey yazmıyor mobil falan diye
  15. A

valorant fps normalmi

kanka ama bende mobil falanmm bir şey yazmıyor
Geri