AvengedSevenfold isimli üyenin son içerikleri

1. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! TwinMOS CoreX Pro 2TB M.2 PCIe Gen5 NVMe M2 SSD 14000-10000Mb/s 8149 TL .

Merhaba, satıcı beni de sabah aradı ve barkod hatası olduğunu, ürünü gönderemeyeceklerini söyledi. Bunun yerine 1 tane Twinmos Xtreme Gen 4 1 TB ve 1 tane de Twinmos 512 gb Gen 3 m2 gönderebileceklerini söyledi. 512 gb gen 3 ve dramsiz, üstelik total kapasite 2 tb'da değil. Ancak fiyat...
  2. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! Hiksemi 2 tb 2230 ssd 8400 TL

2230 olmasa mantıklıymış
  3. AvengedSevenfold

🔥İndirim Şeffaf HDD & SSD Kutusu (2.5 inç, USB 3.0) | 150 TL

Fiyat 170 TL'ye çıkmış ve herhangi bir indirim yok.
  4. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! TwinMOS CoreX Pro 2TB M.2 PCIe Gen5 NVMe M2 SSD 14000-10000Mb/s 8149 TL .

Aradım amazonu bugün, bende ‘’Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı’’ yazıyor, herhangi bir sorun var mı nerede kargo diye. Kargoyu kargo firması teslim almış, şu anda kendi istasyonlarına götürüp oradan dağıtacaklar bir sorun görünmüyor diyor.
  5. AvengedSevenfold

Yarın bir arayıp sorayım ancak firma beni hiç aramadı, amazonda bilgi vermedi siparişe bakıyorum kargoda diyor kargo kodunu yazıyorum kayıt çıkmıyor. Şaka gibi para gitti şu an boşu boşuna bekliyoruz resmen demek ki, parayı işletiyorlar işletmekle de kalmayıp diğer ssd'ler zam üstüne zam koyuyor.
  6. AvengedSevenfold

Ee şimdi 1 TB mı gönderecekler o halde, bir dünya uğraşacağız o zaman. Bu durumda 1 TB gönderirlerse süreç nasıl işleyecek acaba.
  7. AvengedSevenfold

🔥İndirim Letoon Erkek Trekkıng Bot 549 tl

Kuponla 400 TL'ye geldi, 3 taksit vade farksız seçeneğiyle çektim bir tane en kötü keser terlik yaparız dmgdsgm
  8. AvengedSevenfold

Benimki kargoya verilmiş görünüyor, ne gelecek acaba
  9. AvengedSevenfold

Çektim bir tane inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir de uğraşmayız, bilgisayarın ssd'si bozulmuştu iyi olur
  10. AvengedSevenfold

Evden Şarj İçin Tesisat Kurulumu Hk.

Merhaba, birkaç gün önce lonig 5 araç aldım, 7.4Kw destekleyen bir taşınabilir şarj cihazıyla şu anda ev prizinden 16a olarak şarj ediyorum. Evin garajına hat çektireceğim, sayaç panosuyla çektireceğim yer arasında 5 metre fark var. Şunları seçtim; Kombinasyon kutusu içerisine; 1x 3x32 mavi...
  11. AvengedSevenfold

🔥İndirim SAMSUNG PM9C1 512GB NVME 1.499TL

Ssd çekecektim bitmiş
  12. AvengedSevenfold

Laptopa mx6 termal macun kullandım. Değerlerim normal mi ?

Değerler gayet normal, sorun yok. Laptoplardaki en büyük sorun özellikle çok ısınan modellerde hangi termal macun olursa olsun pump out oluyor, bunun çözümü faz değişimli termal pad. Birdahaki değişimde denemenizi tavsiye derim şahsen.
  13. AvengedSevenfold

Yardım GTA Online Cayo Perico Hard Nasıl Açılır?

Heist'tan hemen sonra cooldown süresi biter bitmez yeniden yapın, süre bitince tekrar heisti oluşturursanız hard olur.
Geri