AvengedSevenfold isimli üyenin son içerikleri

1. AvengedSevenfold

Lenovo Laptop Alınır mı?

Alınmaz, daha öncelerinde anakart yanma problemi vardı. Anca çok uygun olur o zaman riske edip alınabilir. Ayrıca bu attığınız model daha yeni 37 bin tl ye satılmıştı.
  2. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! 4050 Li Laptop 28000 TL

Anakart yanma garantili vasat model
  3. AvengedSevenfold

Turknet'in Yeni Zamlı Fiyatları Açıklandı

Bu kadar da olmaz iyice abarttılar, peşin ödeme süresi bitince ben de abonelikten çıkıyorum.
  4. AvengedSevenfold

Hangi Faturalı Tarifeye Geçmeli?

Arkadaş benim Vodafone'u ilk defa kullandığımı nereden çıkardın ki? Vodafone gayet rezil bir çekim kalitesine sahip, 10 kişiden 3 tanesi iyi çekiyor diyor diye genelleme mi yapılır? En az 5 yıl kullandım, her sene de mutlaka farklı operatöre bu tarife saçmalıklarından dolayı geçerim. Geçen sene...
  5. AvengedSevenfold

Korkunç durumda, ayrıca hiç önermiyorum eğer diğer 2 operatöre göre bariz bir avantajı yoksa kesinlikle geçmeyin.
  6. AvengedSevenfold

Merhaba, hali hazırda Vodafone'da 20 GB Yaz Fırsat tarifesi kapsamında 132 TL'lik faturalı paketi kullanıyorum, 3 gün sonra tahhüt doluyor. Normalde fena olmayan 375 TL'ye 30 GB tarifesini sunmuşlardı bugün geçiş yapacakken tarifenin kaldırıldığını gördüm, şimdi bana yana yakıla utanmadan 370...
  7. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 2tb 5.093₺

Hala standartların çok ötesindeler, ama öncesine göre çok bozdular. 1781705778 Evet zaten öyle oldu, niye kalsın ki? Ürün yoksa ya da gönderemiyor, göndertemiyorsan müşteriye anında iade etmek zorundasın. Fakat arkadaşların öyle bir derdi yok. Bu söylediğim pazaryeri farklı bir yer için...
  8. AvengedSevenfold

O amazon satıcılı ürünlerde geçerli. Amazon göndericili ürünlerde ise asla böyle bir durum yok. Benzer bir indirimde SSD almıştım fakat satıcı göndermemişti. Para tam 2 hafta Amazonda kaldı, zarar ettim. En ufak bir kupon vs de tanımlamadılar. Sebep, pazaryerinin amazon olmamasıymış :) Yani...
  9. AvengedSevenfold

Amazon'a bu kadar güvenmeyin :)
  10. AvengedSevenfold

Twinmoss SSD ve Ram E Guven Olurmu

WD daha iyidir, ayrıca ne aldıysanız onu talep edin.
  11. AvengedSevenfold

🔥İndirim Zotac RTX 5070 Tı Gaming Solid 16gb 48,451 TL!

Taksit yok, güvenilirlik yok, bariz bir fiyat avantajı yok. Sıcak fırsat ile alakası hiç yok.
  12. AvengedSevenfold

Ipad'imin Pil Sağlığındaki Bu Düşüş Normal mi ?

1 sene önce aldığınız iPad'i nasıl iade edeceksiniz merak ediyorum. Aynı tabletten bende de var, 60 döngüde %99 pil sağlığım var.
Geri