Daha kötüsü olamazdı herhalde, Wi-Fi 4 desteği var 5 bile yok, gerisini siz düşünün. Zaten Gigabit portu bile yok, 100 mbps üstünü asla göremezsiniz. Keenetic olacaksa min. Hopper alın, bütçe varsa Titan bakın. Keenetic doğru karar, ancak her modeli değil.
bende 64 GB ram var, boşta 14-15 gb rahat kullanıyor. RAM miktarınız ve uygulamalarınız ne kadar fazlaysa o kadar bol ram kullanır, bunda bir sorun yok. 6 gb ram günümüz için oldukça makul bir rakam zaten.
sistemin onda olup olmamasıyla alakası yok, hdd sağlığı kötüyse tüm sistemi kilitleyebilir. İlk önce sağlığına ve error count larına bakın, sonra sorunu başka yerde arayın.
Bu devirde LPG ile müthiş mantıklı olan bir motor kendisi. Oldukça az yakıyor, kronik arızası yok. Tek sorunu yağlı triger kayışı ile çalışıyor olması, ancak o şekilde olsa dahi adı kötü bir üne karışmış değil, en az 100 bin giden bir yapısı var. Bir de şanzıman oranları bir tık uzun seçilseydi...
3 yıldır annem kullanıyor, ben almıştım. Başka telefon kullanmam diyor, ya sev ya terk et telefonu. Boyutu mesela benim için müthiş iyi, 17 mini üretilse koşarak alırdım. Günümüz içinde pil hariç hala yeterli bence, bir sorun çıkarmıyor.