AvengedSevenfold isimli üyenin son içerikleri

1. AvengedSevenfold

Hp 4540 S Anakart Tamiri Olurmu

Uğraşmayın, içindeki hdd yi alın atın çöpe
  2. AvengedSevenfold

4k TL Bütçeye SSD-HDD ve Kulaklık

Bilgisayarınızda SSD hiç yoksa zaten kesinlikle sdd alın da, ssd varsa 2. disk almak istiyorsanız kısıtlı bütçeyle hdd alabilirsiniz. 2. el düşünüyorsanız pm atabilirsiniz, bende birkaç tane seçenek mevcut.
  3. AvengedSevenfold

🔥İndirim ❗Popeyes Popchicken, Tavuk Burger Kaçmaz Menü 600 Yerine 340 TL❗

340 liraya hem de kurtlu menü, bedava bence
  4. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 69.999 TL Amazon

Mavisini kaçırdık, 2 bin tl farkla grisini aldık. Hayırlı olur umarım.
  5. AvengedSevenfold

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

Kim tekrar keşfettiyse teşekkürler. Geçen sene yapmıştım memnundum, şimdi tekrardan yaptım.
  6. AvengedSevenfold

Iphone 13 Pro İnternet Paylaşamıyor

Merhaba, 13 Pro kullanıcısıyım. Bilgisayarımda iTunes ve Apple Aygıtları yüklü, Apple Mobile Devices Driver da yüklü olmasına rağmen bilgisayara kablolu bir şekilde internet paylaştıramıyorum. Aygıt yöneticisinde şu şekilde görünüyor; Elle driveri kurmama rağmen bu sorun çözülmüyor. Windows...
  7. AvengedSevenfold

Lenovo Laptop Alınır mı?

Alınmaz, daha öncelerinde anakart yanma problemi vardı. Anca çok uygun olur o zaman riske edip alınabilir. Ayrıca bu attığınız model daha yeni 37 bin tl ye satılmıştı.
  8. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! 4050 Li Laptop 28000 TL

Anakart yanma garantili vasat model
  9. AvengedSevenfold

Turknet'in Yeni Zamlı Fiyatları Açıklandı

Bu kadar da olmaz iyice abarttılar, peşin ödeme süresi bitince ben de abonelikten çıkıyorum.
  10. AvengedSevenfold

Hangi Faturalı Tarifeye Geçmeli?

Arkadaş benim Vodafone'u ilk defa kullandığımı nereden çıkardın ki? Vodafone gayet rezil bir çekim kalitesine sahip, 10 kişiden 3 tanesi iyi çekiyor diyor diye genelleme mi yapılır? En az 5 yıl kullandım, her sene de mutlaka farklı operatöre bu tarife saçmalıklarından dolayı geçerim. Geçen sene...
  11. AvengedSevenfold

Korkunç durumda, ayrıca hiç önermiyorum eğer diğer 2 operatöre göre bariz bir avantajı yoksa kesinlikle geçmeyin.
  12. AvengedSevenfold

Merhaba, hali hazırda Vodafone'da 20 GB Yaz Fırsat tarifesi kapsamında 132 TL'lik faturalı paketi kullanıyorum, 3 gün sonra tahhüt doluyor. Normalde fena olmayan 375 TL'ye 30 GB tarifesini sunmuşlardı bugün geçiş yapacakken tarifenin kaldırıldığını gördüm, şimdi bana yana yakıla utanmadan 370...
  13. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 2tb 5.093₺

Hala standartların çok ötesindeler, ama öncesine göre çok bozdular. 1781705778 Evet zaten öyle oldu, niye kalsın ki? Ürün yoksa ya da gönderemiyor, göndertemiyorsan müşteriye anında iade etmek zorundasın. Fakat arkadaşların öyle bir derdi yok. Bu söylediğim pazaryeri farklı bir yer için...
Geri