avira52 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Türk Telekom Modem Zorunlu

Malesef iyi Bi modem olsa verdikleri tamamda daha öncede aldık kendi modemlerini hiç bir işe yaramıyor du Bi çaresine bakıcam eyvallah teşekkür ettim
  2. A

Türk Telekom Modem Zorunlu

Merhaba tür telekom vdsl İnternet kullanıyoruz binaya fiber İnternet geldi bende kendim tplink Archer vx1800v modemi aldım türk telekomu aradım fiber için modemi alma şartı var modemde 1700 TL ye geliyor almak istemiyorum yorum var modemi satmak için ısrar ediyorlar satış biriminden böyle bir...
  3. A

Ekran kartının altına fan takılır mı

Fan için vida delikleri olunca dedim len arkadaşlara sorayım cok sagol
  4. A

Ekran kartının altına fan takılır mı

Ekran kartının altına fan takılırmı güç kaynağının üstündeki ızgara deliklerini oldugu yere
  5. A

Thermalrigt phantom sprit 120 se RAM'e çarpar mı?

Dediğin gibi yaparım muhtemelen teşekkür ederim
  6. A

Thermalrigt phantom sprit 120 se RAM'e çarpar mı?

Konudaki gibi bu soğutucu sipariş verdim ramlar crucial pro 16 GB ram iki slottada takılı çarpma riski varmi
  7. A

Bu sisteme uygun kule tipi soğutucu arıyorum

1500 TL bütçem var
  8. A

Elbette Selim, sistem bilgilerini n İşlemci: Intel Core i5-14400F Anakart: ASUS PRIME H610M-K DDR5 (LGA 1700 soket) RAM: Crucial Pro 16GB DDR5-5600 MHz CL46 (tek modül, soğutuculu) Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB GDDR6 SSD: ADATA Legend 850 Lite 1TB NVMe M.2 (Okuma: 5000...
  9. A

İşlemci: Intel Core i5-14400F Anakart: ASUS PRIME H610M-K DDR5 (LGA 1700 soket) RAM: Crucial Pro 16GB DDR5-5600 MHz CL46 (tek modül, soğutuculu) Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB GDDR6 SSD: ADATA Legend 850 Lite 1TB NVMe M.2 (Okuma: 5000 MB/s – Yazma: 3200 MB/s) Kasa: FAZEON F1...
  10. A

Vatan computer bu sistem alınır mı?

GAMEBOOSTER 24,5" GB-2526FF 1Ms 260Hz FULL HD GAMING MONITOR vatanda coşan çocuk bunu önerdi stokta yoktu 3 Gune gelir dedi Asus modelini arkadaşımda kullanıyor aşırı memun aldım zaten pixel testi yaptık hicbirsorun çıkmadı
  11. A

Bütçem bu kadar dediğiniz gibi aceleci davramdim biraz monitörde alacağım masa klavye mouse sistemde işlemciyi değiştirdim i514400 pek hakim değilim sistem kurmaya bana yeter diye düşünüyorum
  12. A

Dün vatana gittim kasayı aldım bir kaç güne hazır olur gidip Alicam monitör kaldı sadece 5.500 6000 civarı bütçe ayiricam ona
  13. A

Bunları gormemıştım eyvallah bakıyorum şimdı
  14. A

Merhaba bugun vatan computer gıbıp bu kasayı toplatıcam pek anlamam kendimce bışeler yaptım Islemci: AMD Ryzen 5 5600 (6 cekirdek / 12 izlek, AM4) Sogutucu: Xigmatek Apache Plus 120mm RGB (AM4 uyumlu) Anakart: ASRock B550M-HDV (mATX, DDR4, M.2) Ekran Karti: Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB...
  15. A

Msi GeForce RTX 4060

Msi GeForce RTX 4060 gaminx 8gb alınır işlemci AMD ryzen 5 5600 tercihim olucak ikisi arasında sorun yasarmiyim pek anlamıyorum ufaktan olsa bilgi verirseniz sevinirim
Geri