avrie isimli üyenin son içerikleri

1. avrie

Merhaba psu değişeceğim kasama uyar mı

POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa hazır sistem olarak alındı ekran kartımı yükselteceğim için psu değişmek istiyorum bunu almak istiyorum kasama uyar mı
  2. avrie

Karbon Termal Ped ne tür koşullarda alınır

Böyle bir şey gördüm işe yarar bir şey mi Veya bir ömrü kullanım süresi var mı
  3. avrie

1200/1500tl arası kulak üstü oyuncu kulaklığı

Merhaba Cs2 Lol valorat gibi oyunlar oynuyorum kulaklık tavsiyesi lazım en fazla 1,5k bütçe var
  4. avrie

Merhaba power boost psu kullanıyorum 1660super r5 5600xli sistem

Psu değiştirmem lazım mı sisteme bir zarar gelmesinden endişeleniyorum ilerde 6600-6600XT ekran kartına geçeceğim ona göre düşünüyorum
  5. avrie

Dün gece gaming gecesinden kulaklık ve fare aldım fiyat nasıl

Kaç yılında aldın
  6. avrie

Bu fiyat bandında alabileceğim ne vardı ona göre iade edeceğim
  7. avrie

Eski farek asus rog gladius 2 Kulaklığım game power hangi model olduğunu hatırlamıyorum cızırtı çıkartmaya başlamıştı
  8. avrie

Ryzen5 5600x F/P ekran kartı önerisi

merhaba sistemimde ryzen5 5600x 1660super 16gb ram var fiyat performan ekran kartı ne alabilirim (1660SUPER SATILACAK ONUN FİYATININ ÜZERİNE 2-3 BİR ŞEY EKLEYE BİLİRİM ALACAĞIM EKRAN KARTI 2.EL VEYA 0 OLABİLİR FARKETMEZ)
  9. avrie

Pc 2. ekranı görmüyor

2 sini de anakarta taksam ?
  10. avrie

Pc 2. ekranı görmüyor

merhaba ana monitör hdm ile ekran kartına bağlı 2. monitör vga ile anakarta bağlı 2. monitöre görüntü gelmiyor farklı monitör ile de denedim lakin değişmedi sebebi ne olabilir
  11. avrie

Ekran kartı fan hızı normal mi

12. avrie

Ekran kartı fan hızı normal mi

Merhaba furmak testi yapıyordum Ekran kartının fan hızı normal midir Kasanın yanı açık şekilde test yapıyorum
  13. avrie

Bu işlemci sağlıklımı

------------------------------------------------------------------------ sonuçlar böyle
  14. avrie

Bu işlemci sağlıklımı

Hıcam tekrardan merhaba bugün anakartı güncelledim sistem daha iyi oldu gibi şuan testleri yapıyorum düne göre sıcaklık arttı galiba şuan daha performanslı kolacak
  15. avrie

Bu işlemci sağlıklımı

çok teşekkürler 1771942293 çok teşekkürler
Geri