avrie isimli üyenin son içerikleri

1. avrie

ryzen5 3400g pro / age of empires 4

selamlar arkadaşımla beraber age of empires 4 oynamak istiyorum ama sistemim apu olduğundan biraz endişeliyim 16 gb ram ryzen 5 3400G pro
  2. avrie

kronolojik olarak transformers nasıl izlenir

senin önerin ilk yazdığın gibimi
  3. avrie

benim anlamadığın 1 ilk çıkan ama Bumblebee ve Rise Of the beast 1 den sonra çıkıyor mantık olarak baktığımızda olmuyor
  4. avrie

beyler transformers serisine tekrardan başlamak istiyorum ama kronolojik olarak nasıl izlemem gerekiyor emin değilim yardımcı olacak var mı
  5. avrie

Günümüz Yapay zeka botlarının listesi lazım

Günümüzdeki Yapay zeka botlarının listesi lazım ne işe yarıyorlar vs teşekkürler
  6. avrie

Twitch nasıl reklam verilir ?

Merhaba bir şirkette çalışıyorum ve twitch için reklam vermek istiyoruz yayıncılara değil örneğin RRaenee izlerken karşma çıkan zorunlu valorant reklamı gibi yani bu türk reklamlar nasıl veriliyor bilgilendirir seniz teşekkür ederim 1666786687 izlerken karşma çıkan zorunlu valorant reklamı...
  7. avrie

Normal yaşantı için Bluetooth kulak üstü kulaklık lazım bütçe 750 TL

arkadaşlar sosyal yaşantıda kullanılacak kulaklık önerisi lazım
  8. avrie

Uygun Metaverse arsası Nasıl Alırım

Merhaba uygun fiyatlı metaverse arsası almak istiyorum sandbox, mana, mina gibi yerlerde fiyatlar uçuk öneriniz var mıdır acaba
  9. avrie

Erişim sorunu Error 400 (hatalı istek)!!1

Error 400(hatalı istek)!!1 sorunu Gmail açarken oldu ve önceden İncehesap gibi sitelerde oluyor
  10. avrie

Tarayıcı Sorun çıkartıyor

Önceden google kullanıyordum ama bir süre sonra sekmeleri açmamaya başladı sonra operaya geçtim ondada aynı sorun ile karşılaştım birde pc açılınca otomatik olarak opera rastgele bir şey açıyor googlda da aynı sorun vardı
  11. avrie

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

AMD Wraith Prism 92mm AM4 RGB İşlemci Soğutucualınır mı sizce
  12. avrie

z bar ve dambıl ile hangi hareketler yapılır

Arkadaşlar merhaba elimde 1 z bar 2 dambıl var 75kg ağırlık var dambıl ve z bara takılıyor 2 dambıl ve 1 z bar ile hangi hareketler yapılır
  13. avrie

X kişi tarafından bilgisayarıma erişim var mıdır

teşekkürler borsa ile ilgili işlemler yaptığımdan dolayı bi şüpheye düştüm sağol 1646343320 teşekkürler borsa ile ilgili işlemler yaptığımdan dolayı bi şüpheye düştüm sağol
  14. avrie

bunu buldum 1646342906
  15. avrie

merhaba youtub da gezinirken yada binance gibi discord gibi yerlerde gezinirken arada bir nadiren cmd saliselik açılıyor kapanıyor neden olabilir acaba ?
Geri