Merhaba, daha önceki mesajlarımdan benim açtığım konuya da bakabilirsin. 7500F kullanıcısıydım ve CS2 de istediğim performansa ulaşamıyordum. Bu işlemciyi...
pardon 450 değil direk 400'ü geçmiyorsa bu psu işnizi görür 400 civarındaysa ama gidip bi tanede 850w falan psu almanız iyi olur veya 1000w alın direk zaten...
Az önce 7800x3d siparişi verdim. Fakat bu sefer de psu az gelecekmiş gibi bir düşünceye kapıldım. Msi A600DN Psu mevcut kullandığım psu. yetersiz gelir mi...
Görünüşe göre darboğaz. Ancak emin olmak için chatgpt ye de değerlerinizi yazın. Önerileri olursa (driver temiz kurulumu vs gibi) bir uygulayın ama işe...
Hocam x3d işlemci tabii ki daha iyi bir seçim olacaktır, zira rekabetçi FPS oyunlarında bu işlemciler yüksek L3 önbellekleriyle FPS i uçuruyor. Ancak...
Bütçe sınırım yok. Merak ettiğim tek şey, diğer işlemcilerle arasındaki performans farkına değip değmeyeceğiydi ki anlattığnız kadarı ile buna değer. Umarım...
Arkadaşların dediği gibi düşük çözünürlükte oynadığınız için gpu yükü zaten azken siz GPU yükseltmişsiniz. Halbuki güçlü GPU varken düşük çözünürlükte...