bildiğiniz açıyor donma da yok. Tabii en düşük grafik ayarlarıyla.
1738156482
Online girmez mi hocam? Oyunu hiç bilmiyorum fetih operasyonlarını falan arkadaşlarla oynamak için soruyorun
Arkadaşlar yani sistem gereksinimlerine baktığımda oynayamayacağımı anlıyorum fakat bu sistem normal dışı şekilde forza 5, rdr2, fifa24 falan açıyor. Şimdi Steamde indirime girince yüklemeden önce sormak istedim yer konusunda sıkıntım var çünkü.
Oyun SSD değil Harddiske inecek.
https://www.nike.com/tr/t/court-vision-low-next-nature-ayakkabısı-hD1DFB/DH3158-100?nikegos=true
1734012743
tarzınıza uyar mı bilemem fakat sade, beyaz ve nike kalitesi.
Arkadaşlar ilk kablosuz klavyem olduğunu ve biraz mağaramdan yeni çıktığımı söylemek isterim. Şimdi şarjı iyice azalıyor bunun. Direkt USB bilgisayara Type-C de klavyeye şekilde taktığımda hem şarj olup hemde kullanmaya devam edebilir miyim yoksa şarj aleti başlığı ile telefon gibi şarja mı...
Arkadaşlar yeni konu açmamak için bu konuya yazıyorum da sağ üstteki yuvarlak tuş önceden sesi aç kapat yapıyordu fakat bugün açtığımda ışıkların parlaklığını azaltıp arttırıyor. ya da f1 f2 tuşarı da sesi aç azalt yapıyordu f3 f4 tuşları da parlaklığı azalt arttır yapıyordu ama şuan hiç bir şey...