Avşin isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Kırık Monitör: Onarım mı Yeni mi?

Bilmiyorum bende 7989tl ye almıştım 2025 in 7. Ayında şimdi bu kadar olmuş
  2. A

Yani panel açısından mı ne açıdan
  3. A

240hz 1080 24inc Monitör Önerisi

Güzel monitör ihtiyaçlarını karşılar ama internetten parlaklık renk gamutu vs o değerlere bakıp iyice emin olmak lazım ben de bakıyorum senin gibi özelliklerimiz aynı https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g25f2a-24-5-1-ms-full-hd-pivot-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1160843890.html Böyle...
  4. A

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249qm1a-23-8-1-ms-full-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html Benim monitörüm bu ancak ekranı kırıldı garanti sürecinde olmasına rahmen yetkili servis 5600 gibi bir fiyat çekti yaptırmak mı yoksa bu aşşağıdaki monitörü almak mı daha...
  5. A

Öneri Gaming Monitör Önerisi

Evet onu unutmuşum 250 nit kabul edilemez msi birde 350 nit aoc de 320 videodan izledim ay ı gibi ikisi de msi yada aoc aynı neredeyse ama fps ve hikayeli oyunlar için msi diyorlar renk kalitesi parlaklık vs aoc fps anlamında çok güçlüymüş çok farkı yok ama ben iki amaçlada kullanıcam msi daha...
  6. A

Hocam teşekkür ederim anladığım kadarıyla aoc ile msi gayet iyi başta sonra gigabyte lenovo geliyo msi parlaklığı renkleri ms değeri iyi 3 ila 5 arasında olunca hızlı oluyomuş hızlı ms aoc de hızlı size göre son bi seçim yapacak olursak hangisini tercih edelim daha iyi olur fps ve hikayeli oyun...
  7. A

Buda güzel monitör hocam ben baktım yine 1 ms gtg 0.3 ms mrpt gibi bir değerdi yanlış hatırlamıyosam aoc mantıklı görünüyo Değerleride şu şekilde öbür arkadaşımızın attığı yerden değerlere bir bakalım iyi gibi
  8. A

Baktım hocam bunlar dışında yada attıklarım arasında sizin önerebileceğiniz varmı onada bakmak isterim
  9. A

Biliyorum izledim teşekkür ederim aoc mantıklı gibi bir bakalım beraber
  10. A

Aoc panel kalitesi olarak iyi onu biliyorum msi renk olarak çok iyi aoc videosunu izledim itopyadan gayet güzeldi msi ınkini bulamadım hepsini hem öven var hemde gömen anlamadım valla
  11. A

Aslında aoc 1 ms gtg galiba yada bir değeri 0.3 ms ama 1 ms diye geçiyo msi 0.5 ms lenovo nasıldır acaba çok kararsız kaldım
  12. A

Bu 4 monitör arasında kaldım bunlardan hangisi daha mantıklı olur fps ve hikayeli oyun oynuyorum hızlı ve renkleri güzel olsun istiyorum ve de kaliteli. BUNLAR DIŞINDA ÖNERİLERE AÇIĞIM. Fast Ips Minimum 240 hz Hoparlör olursa iyi olur ,sorun değil Yükseklik ayarı vs olursa iyi olur olmassa oda...
Geri