Avukatımsı isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Şu anda böyle bir klavye indirim var mı tavsiyelere açığım (Bütçe 1500tl)
  2. A

🔥 Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz Stok Yenilendi 🔥

Stok gelirse yeşillendirir misiniz
  3. A

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Evet nakit e çevirmek istemiştim ama olmuyor dediğiniz gibi. Vergi dahil 1000tl lik ürünü bedavaya getiriyor veya 1000tl lik vergi hariç ürüne sürekli kredi tanımlıyor. Tam alışveriş çılgınlığı oluyor Benim kafama takılan kaç defa 1000 TL kredi vereceği 3. kez alacağım ancak son mu olacak onu...
  4. A

❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Benim kafama takılan kaç defa 1000 TL kredi vereceği 3. kez alacağım ancak son mu olacak onu merak ediyorum.
  5. A

Denendi işe yarıyor teşekkürler
  6. A

Arkadaşlar "kredifırsatı" ya da "wincredit" yazdığımda "Etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun " şeklinde uyarı veriyor. Ne yapmamız lazım ara ara kontrol ediyorum kaç gün oldu hala aynı şekilde
  7. A

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Pro modeli kaça satarsınız?Dm atabilir misiniz?
  8. A

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Bende şimdi gördüm entryi denedim biraz AJ159P modeli 1khz olan 730 TL ye düşüyor stok yok diye herhalde Ajazz satıcısında olmalı diye anlıyorum çünkü birden fazla pro modelini satan sayfa var
  9. A

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Türktelekomdan 900 TL cayma bedeli ödeyerek geçtim fazla internet ve dakika kullandığımdan ötürü 1000 TL yeni tarife öneriyordu kafama takılan bir şey var ; Eğer Vodafone nun çekim kalitesini beğenmezsem 2 hafta içinde cayıp Türktelekoma geri dönersem beni yeni müşteri olarak sayacak mı bu...
  10. A

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Ayın 30 una kadar devam eder mi sizce? Taahhüt o zaman bitiyor
  11. A

❌İndirim Bitti! ŞAKA MI BU? 913 ₺ - FSP HYDRO M PRO 800W - 80+Bronze PSU

Bana da yollar mısın benim de daha önce başvurularım reddedildi
  12. A

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Hocam telegram grubumu bendeki gruplarda böyle bir indirim göremedim
  13. A

Dreame D10S Robot Süpürge 7499₺

Xiaomi servis güvencesiydiyse aman Allah düşürümesin
  14. A

🔥İndirim Amazon ek takas desteği

Dostlar valideye İphone 12 aldım ondaki İphone 7'yi Easycep'e gönderdim telefon ellerine ulaştığı gibi hemen teklif gönderdiler 1600 TL gibi bir fiyat kabul ettim uğraşmamak için sözleşmede ve sitelerinde yazdığı 1 İş GÜNÜ içerisinde bedelin ödeneceği yalanına kandım. Ancak 2 hafta oldu herhangi...
  15. A

❌İndirim Bitti! İphone 14 Plus 256 gb 40.369 TL🔥🔥🔥

Kim alıyor arkadaş bunları dakikasını bitiyor nereden bu milletin haberi oluyor anlamıyorum indirim sayfalrından biri paylaştı o da bitmişti paylaştığında
Geri